< Terug naar alle leden

E & A uitzendbureau Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Uitzendbureau E&A werkt – sinds 1995 – voor diverse distributiecentra, warehouses en productieafdelingen overal in Nederland. Drie waarden staan bij ons centraal. Kennis van de werkvloer, afspraken nakomen en kwaliteit leveren. Het doel? Een beter resultaat voor u.

Kennis van de werkvloer
Wilt u dat we voor u aan de slag gaan? Dan doen we eerst zelf ervaring op bij u op de werkvloer. Op die manier krijgen we meer inzicht in de processen, de eisen en eventuele knelpunten. En zijn we beter in staat mensen te selecteren en voor te bereiden op het werk. Vanaf de eerste dag plukt u daar al de vruchten van: u kunt rekenen op een team van uitzendkrachten dat ‘klaar is voor de job’. En direct bijdraagt aan een beter resultaat.

Afspraken nakomen
Bij E&A heeft u te maken met mensen die kort op de bal zitten. We doen wat wij zeggen! Dat betekent dat we duidelijke afspraken maken en dat we die ook nakomen. Het resultaat staat voorop, maar realisatie gebeurt volledig conform alle interne procedures. Voor bedrijven die productie moeten draaien, is snel schakelen vaak noodzakelijk. Hoe kunt u anders plotselinge pieken opvangen? Wat uw wensen ook zijn: op de mensen van E&A kunt u rekenen. Bij inhouse projecten zijn onze coördinatoren óók ’s nachts goed bereikbaar (omdat er ook dan veel werk verricht moet worden). En ze brengen de uitzendkrachten de eerste keer zelf naar het werk (zodat ze de juiste locatie kunnen vinden en op tijd zijn). Een praktische en heldere aanpak die werkt.

Kwaliteit
Kennis en ervaring geven u de beste garantie voor kwaliteit en stabiliteit. Vandaar dat u bij E&A te maken heeft met een vast team van uitzendkrachten. Onze uitzendkrachten presteren daardoor boven de norm: dit leidt tot een lagere kostprijs per eenheid product. Daarnaast doet E&A er veel aan om de, vaak Poolse uitzendkrachten, aan ons te binden. Alles draait om kwaliteit:
• We betalen een salaris uit conform de CAO.
• We zorgen ervoor dat mensen een prettig sociaal leven hebben in Nederland: met goede huisvesting, vervoer van en naar Polen en veilige werkomstandigheden.
• We selecteren zorgvuldig: de mensen die voor E&A gaan werken, hebben we altijd persoonlijk gesproken. We regelen alleen een werkverband, als de uitzendkracht voldoet aan onze én uw eisen.
• We zorgen voor een professionele begeleiding: dankzij tweetalige E&A medewerkers op de werkvloer.

Betrouwbaar bedrijf
Met E&A kiest u voor een goed, betrouwbaar en financieel gezond bedrijf. Vanaf 1995 zijn wij actief als uitzendbureau en sinds 2002 maken we deel uit van Luba Groep. Samen bieden we onze klanten een uitgebreid scala aan HR oplossingen. E&A is aangesloten bij ABU en heeft het ABU Certified Flex Home certificaat en het NEN 4400-1 certificaat.


Contactgegevens
Dr. Hub van Doorneweg 89
5026 RB Tilburg
T: 013-5445685
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 19
Jaaromzet: -