< Terug naar alle leden

MediPrepare Branche: Non-profit, Zorg

Bedrijfsomschrijving

Visie
MediPrepare brengt het patientverhaal in het zorgproces: in iedere taal, wanneer dan ook, waar dan ook.

Het verhaal van de patient ontbreekt in de zorgprocessen. De gebruikelijke ontmoetingen of interacties zijn te kort voor de zorgverlener. Het is te kort om de klacht en de context van de patient goed te begrijpen en ook nog eens goed vast te leggen. MediPrepare brengt het patient verhaal in het zorgproces voorafgaand aan het zorgcontact. Dit kan eigenlijk al vanaf het moment dat de patient zich bewust wordt dat ‘er iets is’. Dit verlicht de werkdruk bij de zorgverlener.

Missie
MediPrepare verzamelt patientinformatie en biedt het aan zoals de dokter het nodig, op het juiste moment. Onze hulpmiddelen zorgen voor interoperabiliteit en integreren naadloos in het zorgproces. Dokters, patienten en instellingen kunnen allemaal profiteren van minder administratie en een meer gestroomlijnd werkproces met als resultaat meer effectieve communicatie en efficiëntere werkprocessen. Wij volgen daarbij alle wetgeving en privacy regels.

Onze missie is het leveren van de beste interactieve slimme vragenlijsten en gerelateerde diensten voor betere interactie tussen patient en zorgsysteem, hetzij digitaal hetzij face-2-face.

Ambitie
MediPrepare heeft de ambitie deze dienst wereldwijd te leveren, wanneer dan ook, waar dan ook, in welke taal dan ook, voor iedereen. Als startup richten we ons echter eerst op Nederlandse zorgsector.

Het patient verhaal in het zorgproces brengen, wereldwijd.

Ons doel is een betere zorg voor iedereen, wereldwijd. Onze oplossing is technologisch vooruitstrevend en is mensgericht; een nieuwe benadering voor zorg begint bij de patient die zich bewust wordt dat ‘er iets is’, zelfregie neemt en goed voorbereid bij de dokter komt. Wij geven de patient 100% controle over wat hij zelf inbrengt in het zorgproces. Maar, wij geloven ook dat de dokter hem daar zelf eenvoudig in kan coachen via nieuwsbrieven, patient portaal of de wachtkamer.

Validatie, validatie
MediPrepare hecht grote waarde aan het toetsen van aannames en leren wat beter werkt voor de patient en de zorgverlener. Zo verbeteren wij de modulariteit, toegankelijkheid en relevantie van de vragenlijsten over de Patientcontext en de daar uit voortkomende behoefte. De Patientcontext geeft een 360⁰ beeld van de patient en is de basis van continuïteit in het zorgproces.

Dit heeft geleid tot een serie pilots en lange termijn relaties met artsen en zorgaanbieders. Wij vragen ons continue af of de patient en de dokter de vragenlijst en het resultaat voldoende waarderen of de voordelen voldoende ervaren – of het nu de patient, de huisarts, specialist, verpleegkundige of assistente is.

Gedurende de pilots zijn inzichten verworven over de drijfveren, motivatie en gedrag van de patient. Ook is veel geleerd over de specifieke voordelen op verschillende momenten in de patientreis voor de gebruikers.

Momenteel lopen er pilots bij een huisartsenpraktijk en een kliniek voor niet-Nederlandstaligen. We zijn nu aan testen hoe de informatie die de patient levert met MediPrepare vragenlijsten het beste beschikbaar kan komen bij de zorgverlener in het werkproces. Als je interesse hebt in de resultaten bij deze pilots neem dan contact op per telefoon 085-0605025 of via email info@mediprepare.com.


Contactgegevens
Churchilllaan 6
5242 BE Rosmalen
T: 06-23524298
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -