< Terug naar alle leden

Clear Channel Nederland Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

CLEAR CHANNEL IS ÉÉN VAN DE GROOTSTE OUT OF HOME SPELERS IN NEDERLAND
Mensen zoals jij en ik zijn steeds meer buiten. Onderweg van A naar B. Kom in contact met deze miljoenen Nederlanders, op het moment dat ze ontvankelijk zijn voor reclame. Waar? Je vindt onze outdoor objecten in bijna 300 gemeentes in Nederland.

Van abri’s met 2m² reclamevakken tot digitale schermen in shopping areas, parkings en scholen. Je kunt niet om ze heen: ze zijn 24/7 zichtbaar in het straatbeeld. Doordat je onze objecten door heel Nederland vindt, levert dit je een uniek gespreid bereik op.

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe. Clear Channel Europe is een divisie van het wereldwijde Out of Home media bedrijf Clear Channel Outdoor Holdings, Inc.

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) is een van de ’s werelds grootste buitenreclamebedrijven met een portfolio van ongeveer 500.000 displays in 31 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië, waarmee we miljoenen mensen per maand bereiken.

Clear Channel Nederland heeft een landelijke dekking van noord tot zuid Nederland. Met ons netwerk van ruim 450+ digitale schermen en 18.000 reclameobjecten zijn wij zichtbaar in 300 gemeentes, waarvan op straat, in scholen en parkeergarages.

ONZE MISSIE - Creating the future of media
Bij Clear Channel Nederland transformeren we ons domein ten voordele van al onze stakeholders, via data gestuurde digitale innovaties en infrastructuur die milieu- en sociaal bewust is.

De wereld verandert snel en we willen onze rol spelen in het beïnvloeden van die verandering ten gunste van de samenleving en het welzijn van het publiek. Wij zien een toekomst waarin onze infrastructuur mensen met elkaar verbindt, het milieu actief verbetert en een positieve rol speelt in ieders leven.

ONZE VISIE - Platform for brands & platform for good
Ons doel is tweeledig: het realiseren van mediadoelstellingen van adverteerders en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Als Platform for Brands bieden wij een flexibel, creatief en verantwoordelijk medium om de mediadoelstellingen van onze adverteerders te verwezenlijken.

Als Platform for Good verlenen wij op verantwoorde wijze diensten aan de samenleving en gemeenten en gaan wij verder om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.

EEN ONDERSCHEIDENDE AANPAK: DUURZAAMHEID
Als verantwoordelijk mediabedrijf streven wij ernaar het juiste evenwicht te vinden tussen het leveren van effectieve reclameoplossingen voor wereldwijde merken en lokale adverteerders, en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren via onze eigen initiatieven en partnerschappen in tal van gemeenschaps-, milieu- en sociale projecten.

ONS TEAM
Clear Channel Nederland telt ruim 60 enthousiaste en gedreven medewerkers. We zijn een hecht team waarbij er ruimte is voor individuele groei en ontwikkeling. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken!

Clear Channel heeft daarnaast langdurige samenwerkingsverbanden met merken, agentschappen, verhuurders en lokale overheden, waardoor adverteerders mensen in openbare ruimtes in het hele land kunnen bereiken.


Contactgegevens
Mercuriusplein 1
2132HA Hoofddorp
T: 085-0170070
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: -
Jaaromzet: -