< Terug naar alle leden

Profimax Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Profimax is een uitzendbureau in Rosmalen gespecialiseerd in bouw en techniek.

De huidige arbeidsmarkt vraagt om oplossingen en een toenemende flexibiliteit. Bedrijven vragen om maatwerkoplossingen en wij streven ernaar hier zover mogelijk in mee te gaan. De basis van de dienstverlening die Profimax B.V. biedt is het uitzenden van (tijdelijk) technisch personeel. Dit gebeurt op een flexibele basis tegen een vooraf overeengekomen uurtarief.

Bij detacheren stellen wij een werknemer ter beschikking voor een vooraf overeengekomen periode, aantal uren en tarief. Detachering biedt u zekerheid en rust voor bijv. de duur van een project.

Daarnaast kan Profimax voor opdrachtgevers de gehele werving- en selectieprocedure rond hun vacatures op zich nemen.
Onze intercedenten en recruiters zijn al vele jaren werkzaam in de uitzend- en detacheringbranche en hebben daarnaast ruime ervaring in de bouw en techniek, spreken de taal en kennen de weg.

Profimax hanteert scherpe tarieven maar in onze visie staat de samenwerking op lange termijn centraal. Dit houdt in eerlijk zaken doen en steeds weer streven naar die perfecte match tussen inlener en kandidaat, waarbij wij trachten de belangen van alle betrokkenen; inlener, uitzendkracht en de Profimax medewerkers zo goed mogelijk te behartigen. Wij spreken over een perfecte match als alle betrokkenen tevreden zijn.

Profimax werkt conform de richtlijnen van de ABU en daarmee voldoen wij aan de geldende kwaliteitseisen en is kwaliteit aan u gewaarborgd. U loopt geen arbeidsrisico’s. Bij ziekte, WAO of WIA krijgt u niet te maken met hoge kosten.
Als de uitzendkracht langere tijd in dienst is en goed bevalt, kan deze uiteraard worden overgenomen.

Het team van Profimax maakt door gedrevenheid, flexibiliteit en de ondernemende instelling net dat verschil, waardoor u zich als klant serieus genomen voelt. Wij luisteren graag naar u en uw wensen zodat we gezamenlijk een kandidaat vinden die exact aansluit bij uw wensen- en eisenpakket.


Contactgegevens
De Grote Elst 54
5246 JR Rosmalen
T: 073-6440289
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -