< Terug naar alle leden

Optimix Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Optimix Vermogensbeheer NV is met een beheerd vermogen van ruim 2 miljard euro één van de grotere onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. De onderneming is in 1983 opgericht door Ruurt Hazewinkel. Optimix Vermogensbeheer is een partnership hetgeen inhoudt dat alle aandelen van ons bedrijf in handen zijn van de partners en medewerkers. Door onze organisatievorm en de gelijkgerichte belangen kunnen wij de continuïteit borgen tussen de cliënt en onze medewerkers. Daarnaast beleggen wij met u mee. Het goed blijven bedienen van onze klanten in goede en slechte tijden is het DNA van onze onderneming.

Veertig ervaren professionals vormen gezamenlijk Optimix. Betrokken en onafhankelijk met een no-nonsense aanpak. Onze cliënten -voornamelijk particulieren en stichtingen- zijn vermogend. Wij helpen hen bij het vormgeven van hun beleggingsdoelen en doen er vervolgens alles aan om deze te realiseren. Daar is geen standaard formule voor. Maatwerk en zorg staan daarbij voorop. Naast de bestaande kantoren in Amsterdam en Groningen werd in 2015 ons kantoor in Vught geopend om dichterbij onze zuidelijke cliënten te kunnen zijn.

Optimix Vermogensbeheer NV staat ingeschreven als 'vermogensbeheerder' in het register van de Autoriteit Financiële Markten.


Contactgegevens
Dorpsstraat 1
5261 CJ Vught
T: 073-7410027
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -