< Terug naar alle leden

VisitBrabant Branche: Meeting management en horeca, Toerisme

Bedrijfsomschrijving

Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen, die hier ook langer verblijven en meer besteden. Dát is wat we doen. En dat doen we sámen. Met overheden, (koepel)organisaties en ondernemers uit de vrijetijdssector.

VisitBrabant is de marketingorganisatie voor de Brabantse vrijetijdssector met visitbrabant.nl als hét toeristisch startpunt voor een bezoek aan Brabant. Volop informatie en inspiratie. We werken met (landelijke) themajaren om bezoekers te verleiden naar Brabant te komen. Met succes! Van Gogh 2015 is daar een goed voorbeeld van. Het themajaar zorgt voor attentiewaarde en een sense of urgency – kom NU naar Brabant. Themajaren vormen daarnaast een directe impuls voor productontwikkeling en arrangementvorming: Brabant biedt beleving.

ConnectBrabant
ConnectBrabant is het programma van VisitBrabant voor de Brabantse vrijetijdsondernemers, met een breed palet aan diensten en producten ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande partners uit de sector om samen te werken aan campagnes en projecten met een groot publieksbereik. Nationaal en internationaal. Zo verbindt en versterkt ConnectBrabant de sector. Onze BusinessDesk staat dagelijks voor je klaar!


Contactgegevens
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk
T: 013-3030390
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -