< Terug naar alle leden

REASeuro Branche: Facilitaire dienstverlening, Overig facilitaire dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

REASeuro ondersteunt u bij alle mogelijke vraagstukken rondom explosieven door het geven van advies, opleiding en het opsporen en eventueel vernietigen van conventionele en geïmproviseerde explosieven.

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in de explosievenbranche. Zelfstandig en onafhankelijk, internationaal actief, én – als civiel bedrijf – altijd de juiste specialisten in huis. Het opsporen en ruimen van explosieven is onze kernactiviteit. Wij noemen onszelf dan ook met gepaste trots: Explosieven Experts!

Door onze specialistische kennis en expertise zijn wij in staat u altijd een passende oplossing op maat te garanderen. Door meer tijd te besteden aan en meer kennis in te zetten tijdens het vooronderzoek weet u precies waar u aan toe bent en bespaart u uiteindelijk tijd en geld op het totale project.

Iedere opdrachtgever, iedere situatie is anders; onze persoonlijke benadering sluit daar goed op aan. De liefde voor ons vak, het plezier in ons werk en uitgebreide, specialistische kennis en ervaring maken ons tot een uiterst betrouwbare en professionele adviseur, opleider en uitvoerder in het opsporen en ruimen van explosieven.


Contactgegevens
Alphenseweg 4 a
5133 NE Riel
T: 013-5186076
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1998
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -