< Terug naar alle leden

Check Point Software Technologies Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

QUANTUM
Bescherm uw bedrijfsnetwerk tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen met de beste beveiliging, realtime preventie en de best presterende beveiligingsgateways ter wereld.

CLOUDGUARD
Beveilig de cloud met een uniform cloudgebaseerd beveiligingsplatform dat de beveiliging op schaal automatiseert, geavanceerde bedreigingen voorkomt en u overzicht en controle geeft over elke workload in elke cloud.

HARMONY
Bescherm apparaten en toegang van externe gebruikers. Waar vandaan u ook verbinding maakt, met wie u ook verbinding maakt en hoe u ook verbinding maakt – uw apparaten, uw privacy en de gegevens van uw organisatie moeten veilig en beschermd zijn tegen elke cyberdreiging.

INFINITY-VISION
Bereik een gouden standaard voor uniform beveiligingsbeheer. Zorg voor 100% preventie tegen beveiligingsinbreuk en beheer uw volledige beveiligingsomgeving met een uniform beleid, vanaf één punt voor netwerken, clouds, mobiel, eindpunten en workloads. Ontdek, onderzoek en blokkeer aanvallen sneller, met 99,9% precisie met SOC- en XDR-mogelijkheden die door Check Point Research worden gebruikt en nu voor u beschikbaar zijn.

Cloudbeveiligingsoplossingen
Om de huidige cloudbedreigingen bij te houden, moet uw cloudbeveiligingsoplossing in de juiste context zijn geplaatst en geavanceerde bedreigingspreventie bieden voor al uw activa en workloads in uw openbare, private, hybride en multi-cloudomgeving.

35% van de organisaties heeft meer dan 50% van hun workloads in de cloud en ontwikkelt nieuwe applicaties met zo'n snelheid dat het voor beveiligingsteams bijna onmogelijk is om voorop te blijven lopen. Moderne cloudbeveiligingsimplementaties hebben overal beveiliging nodig, geautomatiseerd.

Netwerk veiligheid
We leven in een tijd waarin technologie voortdurend verandert en cyberdreigingen steeds moeilijker te detecteren zijn. De organisaties van vandaag wenden zich tot een verscheidenheid aan oplossingen om hun beveiligingsinfrastructuur te beveiligen. Of u nu in de cloud, het datacenter of beide bent, de netwerkbeveiligingsoplossingen van Check Point vereenvoudigen uw beveiliging zonder de netwerkprestaties te beïnvloeden, bieden een uniforme aanpak voor gestroomlijnde activiteiten en stellen u in staat te schalen voor voortdurende bedrijfsgroei.

Hoogste beveiligingsniveau voor externe gebruikers
Met externe gebruikers die overal verbinding maken met uw bedrijfsapplicaties, wordt het aanvalsoppervlak van uw organisatie steeds groter.

Check Point Harmony is de eerste uniforme beveiligingsoplossing in de branche voor apparaten en toegang van gebruikers.
Het beschermt apparaten en internetverbindingen tegen de meest geavanceerde aanvallen en zorgt tegelijkertijd voor zero-trust toegang tot bedrijfsapplicaties.


Contactgegevens
Kosterijland 16 A
3981 AJ Bunnik
T: 030-5112110
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: -
Jaaromzet: -