< Terug naar alle leden

Open Mind Technologies Benelux Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Op 1 januari 2021 is CNC-Consult & Automation BV overgenomen door OPEN MIND Technologies Benelux BV. Behalve de bedrijfsnaam is er niets veranderd en staan ​​de gebruikelijke vertrouwde contactpersonen nog voor u klaar om uw vragen over hyperMILL® te beantwoorden. OPEN MIND neemt alle medewerkers over, zodat de hoge expertise, kwaliteit en uitstekende service beschikbaar blijven voor klanten, partners en prospects.
De overname biedt nog meer grote voordelen aangezien OPEN MIND de succesvolle hyperMILL® CAM-software ontwikkelt en u dus direct hyperMILL®-service en -ondersteuning krijgt!

Maarten van Teeffelen, oprichter en gedelegeerd bestuurder van CNC-Consult, trok zich eind 2020 terug uit zijn actieve zakenleven met zijn bedrijf. OPEN MIND was de geprefereerde kandidaat voor de overname om continuïteit en kwaliteit te verzekeren.
Maarten heeft de afgelopen 25 jaar van CNC-Consult een van de toonaangevende bedrijven in de maakindustrie gemaakt met een zeer hoog niveau van CAD / CAM-expertise in de Benelux. En al bijna net zo lang is CNC-Consult actief als hyperMILL® reseller.

Over OPEN MIND en hyperMILL®
OPEN MIND is een van 's werelds meest gewilde ontwikkelaars van krachtige CAM-oplossingen voor machine- en controlleronafhankelijke programmering. Het bedrijf ontwikkelt geoptimaliseerde CAM-oplossingen met een groot aantal innovatieve functies die nergens anders verkrijgbaar zijn. hyperMILL® biedt innovatieve strategieën zoals 2,5D, 3D en 5-assig frezen / frezen, en bewerkingen zoals HSC en HPC.


Contactgegevens
Titaniumlaan 86
5221 CK Den Bosch
T: 073-6480166
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -