< Terug naar alle leden

ScooterHill Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

ScooterHill is uw partner als het om scooters gaat! Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag als het gaat om de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte scooter. Wij leveren o.a. de modellen Vespa Primavera, Vespa Sprint, Piaggio Zip, Piaggio Fly, Riva, Grande Retro, Fosti, Streetline, Legend en de diverse andere modellen van de merken BTC, Kymco, Sym, Peugot, AGM en Tomos.

Naast de verkoop van scooters hebben wij een zeer uitgebreide werkplaats voor al het onderhoud en reparaties aan uw bromfiets of snorscooter. Met onze unieke Leenscooter en ophaaldienst proberen wij het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Met scherpe werkplaats tarieven, geschoold personeel en onze unieke werkplaatsgarantie vindt u geen betere partner voor uw scooter. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar!

Naast de aankoop en onderhoud van scooters kunt u bij ons ook terecht voor bezorgscooters, de verhuur van scooters, onderdelen, scooter schadeherstel, scooter accessoires, taxatie, in- en verkoop van occasions, scooter financiering, scooteropslag en scooterverzekering. ScooterHill is RDW erkend!


Contactgegevens
Jules Verneweg 7
5015 BD Tilburg
T: 013-7370125
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -