< Terug naar alle leden

Wijnkoperij Van Bilsen Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Wijnkoperij Van Bilsen is al meer dan 95 jaar een begrip in Tilburg en omgeving. Dat komt door het unieke assortiment, het goede advies en de ongekende service. Toen wij – Petra Aartsen-van der Mee en Jan Aartsen – het familiebedrijf Van Bilsen in 2007 overnamen, hebben we die waarden gekoesterd en behouden. Maar er wel onze eigen, frisse draai aan gegeven. Wijn kopen in Tilburg? Dat ben je bij ons aan het goede adres! Van een heerlijke huiswijn tot aan een bijzonder geschenk, wij kunnen vrijwel alles uit voorraad leveren!

Over de winkel
Onze kracht is de laagdrempeligheid. De deur van onze winkel staat zes dagen per week voor iedereen open. We nemen uitgebreid de tijd voor persoonlijk advies. Dat gaat verder dan een uitleg over smaken, tonen en afdronk. Wij kennen de kleine wijnboeren persoonlijk, hebben de geur van hun wijnkelders zelf geroken, de wijnranken met glanzende trossen zelf gezien en de vloeistof uit de houten vaten zelf geproefd. En wij verzekeren je: als je het achterliggende verhaal kent, proeft die speciale wijn nog nét wat specialer!

Je bent altijd welkom bij ons in Tilburg om wijn te proeven, advies te vragen, naar onze verhalen te luisteren of wijn te kopen.


Contactgegevens
Korvelseweg 45
5025 JB Tilburg
T: 013-5321201
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2006
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -