< Terug naar alle leden

Retax Financieel & Bedrijfsadvies Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Het Resultaat telt!
Bij Retax leveren we niet alleen cijfers op, we zorgen dat uw cijfers iets opleveren. Actueel inzicht om op te sturen, strategisch advies om op te vertrouwen. We lossen graag gericht een probleem voor u op; nog liever ondersteunen we u in de volle breedte. Altijd in de vorm die het beste past en tegen een vaste prijs die vooraf volkomen helder is. Onder aan de streep telt het resultaat, daarboven de persoonlijke relatie. Samen groeien we verder. Verwacht meer.

Sinds 2010
Sinds 2010 staat Retax ondernemers bij met eerlijk en grondig advies in begrijpelijke taal. Tegen vooraf afgesproken prijzen. Tel daar onze persoonlijke aandacht, toewijding en betrokkenheid bij op. En zie daar: uw vertrouwde aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale zaken.

Beter resultaat
Wij leveren alle denkbare diensten die u van een adviseur mag verwachten. Met als groot verschil dat we meer resultaat voor hetzelfde geld leveren. Ons basis dienstenpakket bestaat uit: het afhandelen van de bedrijfsadministratie, loonadministratie, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de belastingaangifte en de btw-aangifte.

Volledig in de Cloud
Omdat wij in de Cloud werken, beschikken onze klanten overal en altijd over hun online administratie en real time stuurinformatie. We staan hen bij als bedrijfscoach en sparringpartner die meekijkt met hun verrichtingen, advies geeft waar nodig en helpt bij het maken van de juiste keuzes op het juiste moment. Wilt u uw bedrijf ook laten groeien samen met een accountant waarbij het resultaat telt? Neem dan contact op.


Contactgegevens
Postbus 55
5060 AB Oisterwijk
T: 0137370377
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000