< Terug naar alle leden

Rabobank de Langstraat Branche: Zakelijke dienstverlening, Banken

Bedrijfsomschrijving

De Langstraat is een prachtige omgeving met grote toeristische trekpleisters als De Efteling en het nationaal Park Loonse & Drunense duinen. Het bruist van de activiteiten in alle kernen, er is een groot verenigingsleven en ondernemersmentaliteit. De 180 medewerkers van Rabobank De Langstraat willen samen met hun klanten de leef- en werkomgeving in de Langstraat nog sterker maken. Wij zijn er in de eerste plaats om uw ambities te helpen realiseren. We stellen het belang en de ambities van onze klanten en leden voorop. Met 17.000 leden zijn we een grote coöperatie. Onze leden zijn meer dan gewone klanten. Want onze leden kunnen ook meepraten en meebeslissen over de koers van de bank.

Rabobank De Langstraat bouwt op dit moment aan een duurzaam kantorennetwerk met een full-service hoofdkantoor aan de Taxandriaweg in Waalwijk en twee bijkantoren in Kaatsheuvel en Drunen. Zo willen wij onze 50.000 particuliere en 5.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële diensten bedienen.

Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van individuele mensen. Daarom organiseren we o.a. seminars, kennisbijeenkomsten en geven we lessen aan basisschoolleerlingen. We stimuleren de vitaliteit van lokale gemeenschappen door mensen én netwerken met elkaar in verbinding te brengen en door het Rabobank Stimuleringsfonds. Bij het Rabobank Stimuleringsfonds kunnen inwoners van de Langstraat een aanvraag indienen voor financiële of andersoortige steun aan projecten. Denkt u aan sociaaleconomische en maatschappelijk relevante nieuwe initiatieven die de leefbaarheid in onze regio stimuleren. Daarnaast doen we veel aan sponsoring: we steunen meer dan 400 lokale verenigingen en stichtingen door middel van kennisdelen, materiaalsponsoring, vrijwilligerswerk en financiële ondersteuning.


Contactgegevens
Grotestraat 234
5141HE Waalwijk
T: 0416-669190
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -