< Terug naar alle leden

HLB Matchers Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

"GEVOEL VOOR BELANGEN"

HLB Matchers staat u bij met uw belangrijke strategische keuze over koop of verkoop van de onderneming. Wij hanteren geen conflictmodel, maar geloven in een oplossingsgerichte aanpak. Hierbij zien en bezien we de belangen van zowel koper als verkoper om tot een succesvolle deal te komen. Uiteraard met u als opdrachtgever voorop.

De ervaren en betrokken overname adviseurs van HLB Matchers staan voor u klaar. De belangrijkste stap tijdens een overnameproces is het vinden van een potentiële koper of een potentieel over te nemen onderneming.

Wanneer wij met u een succesvolle match gerealiseerd hebben begeleiden wij u bij het proces rondom de koop of verkoop van uw onderneming. De nadruk ligt hierbij op een juiste voorbereiding om vervolgens een heldere transactie te kunnen realiseren. Hierbij ondersteunen wij u bij de diverse financieringsmogelijkheden.

HLB Matchers is in staat om met 'gevoel voor belangen' overnametrajecten op een ervaren, multidisciplinaire en vooral praktische wijze uit te voeren. We opereren vanuit de specifieke wensen en omstandigheden van onze opdrachtgevers.

HLB Matchers is aangesloten bij het nationale en internationale HLB-netwerk en gevestigd in Waalwijk, Uden, Valkenburg en Amsterdam. We kunnen hierdoor een breed team van specialisten inzetten en u volledig ontzien in dit traject.


Contactgegevens
Prof. Asserweg 8
5144 NC Waalwijk
T: 0416-410000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -