< Terug naar alle leden

Tax6 Consultants Branche: Zakelijke dienstverlening, Belastingadvies

Bedrijfsomschrijving

Tax6 Consultants is onafhankelijk en biedt hoogwaardige fiscale advisering. Fiscaal advies dat praktijkgericht, luisterend, creatief, op een hoog niveau en vooral maatwerk is. De partners die Tax6 vormen zijn universitair of gelijkwaardig opgeleide fiscaal adviseurs. Oh, dat hadden we nog niet verteld natuurlijk; Tax6 bestaat uit vijf fiscalisten: Nancy Rohen, Paul den Dulk, Peter Gomolka, Henryk Starosciak en Marcel Muijtjens.

Allen hebben hun sporen verdient in de grote fiscale adviespraktijk of als inspecteur bij de Belastingdienst. Samen beschikken we over meer dan 125 jaar ervaring. Daardoor kunnen vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken overzien worden. Daarin schuilt ook de kracht van Tax6 Consultants. Samenwerkend aan één centraal punt: onze klant.

Marcel en Henryk vormen het gezicht van de vestiging hier in 's Hertogenbosch. Tax6 is daarnaast gevestigd in Heerlen, Sittard en Maastricht.

Onze expertises? Dat is een breed terrein. Wij hebben werkervaring in de (internationale) adviespraktijk én de belastingdienst. Daarnaast doceren en publiceren wij regelmatig. Wij hebben antwoorden op de meest uiteenlopende vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de BTW, samenwerkingsvormen, huwelijk en scheiden, nalatenschap(splanning), concernfinanciering en crowdfunding, overname en overdracht, insolventie, fiscale procesvoering en forensische fiscaliteit.

In de internationale adviespraktijk werken wij nauw samen met onder meer onze partners in Zwitserland, Duitsland, België en Polen.

Maar goed, begrippen en kreten blijven koud in de ruimte. Tax6 gaat volgens ons pas leven als er een warme handdruk bij gegeven wordt. En dat maakt het verschil.

Mochten er op dit moment al vragen zijn dan horen we dat graag. Ons devies is op dit gebied eenvoudig: wie vraagt krijgt een adequaat antwoord. Ongecompliceerd, snel en praktisch.


Contactgegevens
Het Wielsem 10
5231 BW Den Bosch
T: 06-54727400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -