< Terug naar alle leden

Glaifa Lichtreclame & Led displays Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

GLAIFA Lichtreclame is gespecialiseerd in Neon lichtreclame, LED lichtreclame, LED Display lichtkranten en reclamezuilen. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren uw buitenreclame of gevelreclame geheel in eigen huis. Hierdoor heeft u als klant korte communicatie en snelle, pasklare oplossingen.

Binnen onze afdelingen lichtreclame ontwerp, technische voorbereiding, neon glasblazerij, kunststof letterproductie, constructie, montage en laboratorium wordt er aandacht besteed aan elk detail om te komen tot een kwalitatief, hoogwaardig eindproduct voor uw buitenreclame of gevelreclame.

GLAIFA Lichtreclame is ontstaan in 1945 en bestaat uit een gemotiveerd team van vakmensen. Door onze centrale ligging en goed opgeleide reclameadviseurs, gevestigd in Nederland en Vlaamstalig België, kunnen wij zeer vlot uw projecten begeleiden. Het streven naar kwaliteit en het constant bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Neonreclame, LEDreclame en lichtreclame, maakt van GLAIFA, mede door de 65-jarige ervaring een uniek en betrouwbaar bedrijf in Nederland.


Contactgegevens
Watermanstraat 7 b
5015 TG Tilburg
T: 013-5052914
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1945
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -