< Terug naar alle leden

Jheronimus Accountantskantoor Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Jheronimus Accountants is geen standaard accountantskantoor. We richten ons op de MKB’er die sturing wil geven aan zijn of haar onderneming. Deze sturing ondersteunen wij met actuele en toekomstgerichte informatie. Gedurende het jaar houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen uw onderneming op financieel gebied. Maar, niet alleen in de achteruitkijkspiegel kijken is van belang. Door de voorruit kijken is nog zoveel belangrijker. Daarom staat de jaarrekening bij ons niet centraal, maar tussentijdse informatie. Hierbij hoort natuurlijk ook de fiscaliteit, zoals de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

De dienstverlening van Jheronimus Accountants nemen we serieus. U, als ondernemer, staat centraal. Hierbij vinden wij de volgende punten belangrijk en kenmerkend voor Jheronimus Accountants:
1. Persoonlijk: de koffie staat altijd klaar en u bent altijd welkom voor een gesprek. Een e-mail sturen of een bericht via Whatsapp is natuurlijk ook geen enkel probleem.
2. Duidelijkheid: er wordt helder uitleg gegeven over uw situatie, tegen een transparant tarief.
3. Afspraak is afspraak.


Contactgegevens
Heilig Hartplein 6 A
5275BM Den Dungen
T: 06-53960746
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -