< Terug naar alle leden

Capital Advertising Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Soms liggen de ideeën op straat. Soms is er meer nodig om te verrassen en te overtuigen in woord en beeld. Reclamebureau Capital Advertising in Den Bosch, en sinds enige tijd ook gevestigd in Amsterdam, verrast al ruim 30 jaar met spraakmakende campagnes en onderscheidend werk.

Het bureau heeft zijn roots in de Bourgondische hoofdstad van Brabant. We genieten van het leven en we genieten van succesvolle campagnes en producties. ’s-Hertogenbosch voelt als thuiskomen. Niet alleen voor onze medewerkers. Ook klanten komen hier graag over de vloer. Maar sinds enkele jaren zijn we ook gevestigd in de ‘capital’ van het land. Zo kunnen we nog beter de klanten uit de Randstad bedienen. En als u op ons kantoor in Amsterdam bent, zorgen we toch voor een Bossche Bol.

Capital Advertising staat voor samenwerken met een klik. Daar steken we veel tijd en energie in. Met liefde voor het vak. Plezier in het werk. En gevoel voor effectiviteit. Omdat we graag verrassen, doen we soms een beetje gek. Maar we blijven ook gewoon én bij de tijd.

Er is geen communicatiebureau met zoveel kennis van online, er is geen online bureau met zoveel ervaring met communicatie. Een prima ingespeeld team van 20 vaste professionals staat voor u klaar. Onze expertises richten zich op marketingoplossingen voor offline, online en social media. Samen hebben we één doel voor ogen: amuseren, scoren en blijven presteren. Nieuwsgierig naar onze speelwijze? Bel (073) 613 30 30 om uw wensen te bespreken.


Contactgegevens
Het Zuiderkruis 23 B
5215 MV 's-Hertogenbosch
T: 073-6133030
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1990
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -