< Terug naar alle leden

FiberUnlimited Branche: ICT & Telecommunicatie, Netwerkbeheer

Bedrijfsomschrijving

Innovience International BV ontwikkelt innovatieve, inpandige telecomproducten op basis van optische technologie (licht) met als doel gebruiksgemak in communicatie voor de eindgebruiker.
Innovience International heeft de voordelen van Plastic Optical Fiber (POF) geïntegreerd in een innovatieve en gebruiksvriendelijke inpandige netwerkoplossing, OptoXS tm. Hiermee wordt een betrouwbare, toekomstvaste en snelle (1Gbps) internetverbinding tot stand gebracht, die zowel in professionele ruimten als in woningen/kantoren aan huis duurzaam kan worden ingezet. Dankzij OptoXS tm kan nu ook de snelheid van een glasvezelverbinding overal in de woning worden ervaren. Innovience International is marktleider op het gebied van POF in Nederland.

Plastic Optical Fiber (POF) is een dunne, kunststof kabel met de voordelen van glasvezelkabel, zoals snelheid, betrouwbaarheid en ongevoeligheid voor signalen van buitenaf. POF geeft daarnaast meer flexibiliteit bij de aanleg, omdat deze zowel aan bestaande 230volt bedrading (in de buizen) als buiten langs toegevoegd kan worden. POF heeft geen connectoren nodig, zodat de afwerking simpel en snel kan gebeuren. POF is makkelijk te verwerken op plaatsen waar alternatieven moeilijk of niet toepasbaar zijn en wordt zowel in nieuwbouw als in renovatie ingezet.


Contactgegevens
Kraaivenstraat 25 -17
5048 AB Tilburg
T: 013-7620535
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -