< Terug naar alle leden

VALK Advocaat Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Heeft u een juridisch probleem, maar slaagt u er niet in het zelf op te lossen? Dan zoekt u een advocaat met verstand van zaken. Een specialist. VALK. Advocaat is zo’n specialist. Het advocatenkantoor houdt zich uitsluitend bezig met bouw- en vastgoedrecht. Het volgt ontwikkelingen in de bouw- en vastgoedsector op de voet, spreekt de taal en staat daardoor vaak al op voorsprong.

VALK. Advocaat is gevestigd in regio Den Bosch en staat voornamelijk aannemers, installateurs, leveranciers, architecten, constructeurs, makelaars en projectontwikkelaars bij. Van kleine partijen uit regio Den Bosch tot gerenommeerde, landelijke spelers. Maar ook opdrachtgevers in de bouw, eigenaren van onroerend goed en Vereniging van Eigenaars (VvE’s) weten hun weg naar het advocatenkantoor te vinden.

Jarenlange ervaring
VALK. Advocaat adviseert u graag over het voorkomen van juridische problemen. Doet zich al een probleem voor, dan brengt het kantoor uw juridische positie in kaart en wordt in overleg met u een strategie bepaald. Zo kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld eerst een pittige brief naar de tegenpartij te sturen of onderhandelingen op te starten. Wilt u dat niet of levert dat niet het gewenste resultaat op? VALK. Advocaat deinst er niet voor terug om uw belangen te behartigen in een procedure bij de rechtbank, het gerechtshof of de Raad van Arbitrage voor de Bouw. De jarenlange proceservaring van VALK. Advocaat komt daarbij goed van pas.

Netwerk van juridisch specialisten
VALK. Advocaat staat er niet alleen voor. Het advocatenkantoor beschikt over een netwerk van juridisch specialisten op andere rechtsgebieden. Specialisten in en buiten regio Den Bosch die – als de zaak daar om vraagt – op elk gewenst moment kunnen worden ingeschakeld.


Contactgegevens
Elst 17
5386 KB Geffen
T: 073-7810081
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -