< Terug naar alle leden

Aon Breda Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

Aon plc is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, wealth en health. Aon analyseert de personele en bedrijfsrisico's, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Ondernemen gaat samen met het nemen van risico’s
Wie zijn wij?
Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.

Wat is ons doel?
Wij analyseren de risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-) oplossingen voor aan en staan onze klant bij als een risico zich voordoet. Dit doen wij in Nederland met 2.500 betrokken en deskundige collega’s.

Meer over het bedrijf
Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico's.
Maar hoe herkent u risico's, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel.

Wilt u meer weten over Aon, bekijk dan eens de informatie voor investeerders, onze klantbrochure of hoe wij mvo inzetten. Neem een kijkje in onze rijke geschiedenis of in onze gedrag & ethische code. Voor de laatste inzichten en onze visie op relevante ontwikkelingen bezoekt u de news room. Hoe zijn wij georganiseerd? Wilt u aanvullende informatie, we staan u graag te woord, kijk op de contactpagina.

Onze naam
Aon is het Keltische woord voor 'Eenheid'. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten


Contactgegevens
Stadionstraat 2-18
4815 NG Breda
T: 06-31147534
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1975
Vestigingen: 8
Jaaromzet: -