< Terug naar alle leden

E-Milers.com Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

E-Milers.com is specialist op het gebied van elektrische mobiliteit en de officiële importeur van verschillende A-merken elektrische voertuigen waaronder Segway, Genny Mobility, Ninebot en Silence e-scooters.

SILENCE E-SCOOTER
E-Milers.com is sinds 2016 de exclusieve distributeur voor Silence Scooters in de Benelux. Deze elektrische scooter onderscheidt zich vooral door de grote actieradius tot zo’n 180 km op één acculading. De Silence e-scooter, die wordt geproduceerd door het Spaanse bedrijf Scutum, is vooral gericht op de b2b-markt. De scooter wordt geleverd in een standaard versie en een speciale politie uitvoering.

NINEBOT BY SEGWAY
E-Milers.com, voorheen bekend onder de naam Segway Nederland, is sinds 2005 de enige importeur van Segway in Nederland. De Segway PT is het eerste elektrisch aangedreven, zelf balancerende persoonsvervoermiddel ter wereld. Sinds 2008 is de Segway PT officieel toegestaan op de Nederlandse openbare weg. Een mijlpaal waar we trots op zijn en welke dankzij de inzet van ons eigen team werd bewerkstelligd.

Anno 2017 rijdt een groot aantal personen in Nederland dagelijks op een Segway PT, zowel zakelijk als privé. Bovendien ondervinden steeds meer overheidsinstanties profijt van de inzet van de Segway PT’s, zoals stadswachten en politie.

Het Amerikaanse moederbedrijf Segway Inc. is in 2015 overgenomen door het Chinese bedrijf Ninebot Inc. Door de overname is het productportfolio sterk toegenomen. Zo levert E-Milers.com naast de Segway PT, ook de volgende Ninebot producten:

Segway SE-3
Ninebot One +
Ninebot E-lite +
Ninebot by Segway MiniPRO

GENNY MOBILITY
Genny Mobility is ontwikkeld door Paolo Badano, een Italiaanse ondernemer die sinds een motorongeluk zelf is aangewezen op het gebruik van een rolstoel. Hij ontwikkelde een zelf balancerende, volledige elektrische rolstoel, gebaseerd op het systeem van de Segway PT. Met Genny is het mogelijk rond de as te draaien en vooruit te gaan zonder ook maar een bedieningshendel te gebruiken. De combinatie van hoogwaardige technologie en het Italiaanse design, maken de producten van Genny Mobility uniek.

E-MILERS SERVICE CENTRE
In ons E-Milers Service Centre kunt u terecht voor reparaties en onderhoud aan (kleine) elektrische vervoersmiddelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een snelle en goede service garanderen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw Genny, Segway PT, Ninebot en Silence scooters. Ook zijn wij regionaal servicepunt voor Fietsenwinkel.nl, waardoor wij ook uw (elektrische) fiets kunnen repareren en onderhouden.

Het E-Milers Service Centre vindt u aan De Bloemendaal 5 in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 en zaterdag op afspraak.

SUBSIDIEREGELINGEN
Als ondernemer kunt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken. Dit kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). De Segway PT, de Ninebot E-lite + en de Silence elektrische scooter staan op de milieulijst (bedrijfsmiddelcode B3118). Dit houdt in dat deze bedrijfsmiddelen in aanmerking komen voor 13,5% MIA plus de Vamil-regeling.


Contactgegevens
De Bloemendaal 5
5221 EB Den bosch
T: 088-0123000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -