< Terug naar alle leden

Luyten adviesgroep Branche: Zakelijke dienstverlening, Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

"Happy cows give more milk"​, want blije medewerkers zorgen voor blije relaties.

De vergelijking tussen koeien en medewerkers lijkt misschien wat eigenaardig, maar er moet toegegeven worden dat deze spreuk niet ongegrond is. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden relaties. Dat is onze filosofie. Daarnaast is alleen het beste goed genoeg. Een 8 is niet voldoende, wij gaan met het hele team voor een 9. Ontwikkeling van medewerkers staat in onze visie centraal, want als we onze mensen zich continue laten ontwikkelen, blijven ze intrinsiek gemotiveerd. Door persoonlijke ontwikkeling komen ze in hun kracht te staan.

Het in raad en daad bijstaan van relaties als het gaat om verzekeringen, hypotheken, pensioenen en overige financiële zaken. Dat is de missie van Luyten Adviesgroep. Daarbij zijn de uitstekende naam, vertrouwen en onafhankelijke advisering al meer dan 55 jaar kernbegrippen. Luyten onderscheidt zich door middel van persoonlijke service van betrokken medewerkers, met een bovengemiddeld kennisniveau.

Luyten is gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen voor het MKB, groot bedrijf en zelfstandig ondernemers.

Overige diensten zijn onder meer:
Bedrijfsfinancieringen - Hypotheken - Financial planning voor de DGA en zelfstandig ondernemer - Werknemerspensioenen - Risicomanagement voor verzekerbare arbeidsvoorwaardenMeer informatie over onze visie? Neem gerust contact op!


Contactgegevens
Trivium 50
4873 LP Etten-Leur
T: 076-5021087
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1955
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -