< Terug naar alle leden

Systemair Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-installaties en standaard & modulaire luchtbehandelingskasten. We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen op het gebied van luchtbehandeling voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie, marine & offshore, scholen en parkeergarages. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatie en upgrading.

Met dit zeer complete en flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing zijn we in staat om u te ontzorgen. We delen onze kennis en ervaring met de branche en stellen u zo in staat om voor iedere specifieke situatie het gewenste binnenklimaat te creëren. Ook voor de meest complexe systemen op het gebied van klimaattechniek bieden wij eenvoudige, effectieve systeemoplossingen.

Niet voor niets luidt onze slogan:
By your side, from concept to completion.

Systemair in Nederland heeft twee vestigingen. In de productie locatie in Waalwijk worden modulaire luchtbehandelingsunits geproduceerd.

De locatie in Harderwijk is centraal gelegen in Nederland en daarmee zijn onze producten vanuit ons doordachte distributiesysteem snel leverbaar.

Een gezond binnenklimaat is een van de grootste uitdagingen bij energieneutraal bouwen. Met onze kennis en ervaring zijn we in staat om ook voor de meest complexe klimaattechnische systemen een eenvoudige, effectieve systeemoplossing te bieden.

Met ons zeer complete en flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing zijn we in staat om u te ontzorgen. We delen onze kennis en ervaring met de branche en stellen u zo in staat om voor iedere specifieke situatie het gewenste binnenklimaat te creëren. Wij staan u graag terzijde, van concept tot realisatie.

Het begon in 1974...
Systemair is een toonaangevend ventilatiebedrijf
Systemair is uitvinder van de buisventilator, die door zijn eenvoud een revolutie in de ventilatiewereld teweeg bracht. Ons motto "hou het eenvoudig" heeft zich ontwikkeld van een product concept naar een bedrijfsfilosofie. Naast energie-efficiënte ventilatoren leveren we ook luchtbehandelingsunits, luchtverdelingsproducten, airconditioning, luchtgordijnen en verwarmingsproducten. Systemair heeft circa 6.3000 medewerkers verdeeld over vestigingen in 50 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Azië, Australië en Afrika.

De onderneming behaalde in het boekjaar 2018/19 een omzet van 8,3 miljard SEK en heeft ongeveer 6.300 medewerkers in dienst. Systemair rapporteert sinds 1974, toen het bedrijf werd opgericht, elk jaar een bedrijfsresultaat. In de afgelopen 10 jaar bedroeg het groeipercentage van de onderneming gemiddeld ongeveer 10 procent. Systemair draagt bij aan het verbeteren van het binnenmilieu met energiezuinige en duurzame producten die de uitstoot van kooldioxide verminderen. Met onze innovatieve, betrouwbare producten maken we het u gemakkelijk. Onze producten zijn robuust en eenvoudig te selecteren, installeren en te gebruiken.

Vanuit de waarden eenvoud en betrouwbaarheid, ontwikkelen, produceren en verkopen we hoogwaardige ventilatieproducten. Op basis van ons bedrijfsconcept en met de focus op onze klanten is het ons doel om uw meest efficiënte en behulpzame partner te zijn bij het beheersen van uw uitdagingen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.


Contactgegevens
Zanddonkweg 7 a
5144 NX Waalwijk
T: 0850066200
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1974
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -