< Terug naar alle leden

Improvement Profs Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Sales als topsport
Sales op topniveau is vergelijkbaar met topsport. Het vraagt om goed ontwikkelde vaardigheden, de juiste mindset en een gedisciplineerde aanpak. Een atleet die verliest, pakt misschien zilver in plaats van goud. Een verkoper die verliest, eindigt met lege handen. Een professional wil zoveel mogelijk controle over alle factoren die van invloed zijn op winnen.

Naar duurzaam resultaat
Met een team van ervaren en gedreven trainers, ondersteunt Improvement Profs teams en individuen in het verbeteren van hun verkoopresultaten. Wij helpen u bij het bereiken van de top. Waarom? Omdat wij geloven dat iedere medewerker het verdient om het beste uit zichzelf te halen. Ook voor impactvolle management trainingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk
Zowel in de in-company trainingen als in de open trainingen, is sprake van maatwerk. Hoe dit kan? Door uitsluitend te werken met eigen cases van de deelnemers in plaats van met generieke oefeningen die voorbij gaan aan de realiteit. Elke training wordt vooraf met u op maat gemaakt om een zo groot mogelijke impact te realiseren en bij te dragen aan blijvend resultaat.

Licenties
Spectrum Energiemeting®: naar energieke teams
B.A.N.K.: kraak de code waarom klanten kopen


Contactgegevens
Markstraat 29
4811 CA Terheijden
T: 076-5720287
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -