< Terug naar alle leden

Euro Promo Textiel Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving


Alles op het gebied van binnen- en buitenreclame

EuroPromoTextiel begrijpt hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijf en/of evenement is. Wij creëren voor iedere leef- en werkomgeving de juiste sfeer en beleving door middel van aluminium textielframes, fotowanden en flexwalls. Maar ook de buitenzijde van uw pand, of een evenement dat u organiseert, geven wij optimale uitstraling door middel van kleurige vlaggen, banieren, spandoeken etc.

Een onderneming of organisatie wordt succesvol als deze zichtbaar is voor de buitenwereld, zich kan onderscheiden en de mensen zich er prettig voelen middels sfeer en beleving. Dan pas gaat je bedrijf of organisatie groeien van binnen én van buiten.

Over ons


EuroPromoTextiel is al meer dan 30 jaar een toonaangevende speler in het verzorgen van sfeer en beleving middels binnen- en buitenreclame.

Wij creëren voor elk bedrijf, kantoor- of winkelpand de perfecte communicatie oplossingen, zowel indoor als outdoor. Van reclamevlag tot presentatiewand en van spandoek tot wandbekleding, bij ons vindt u alles op het gebied van signing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zichtbaar bent voor uw doelgroep.

Kennis, service, klantvriendelijkheid en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met u zorgen wij voor een inspirerende leef- en werkomgeving, waar u en uw klanten met veel plezier verblijven.

Van supportersvlag naar bedrijfsvlag
Er is heel wat vooraf gegaan aan de huidige positie van EuroPromoTextiel. Eigenaar Winny Bogers begon vanaf jonge leeftijd al met het verhandelen van merchandise artikelen bij popconcerten en voetbalwedstrijden. Voetbalvaantjes, sjaals, pop shirts, petten en voetbalvlaggen werden zowel op nationale als internationale evenementen verkocht. Tijdens het EK in 1988 waren wij één van de eerste die de diverse stadions in Duitsland Oranje kleurden door het verkopen van supportersvlaggen. Dit was in het begin één van de successen. Uiteindelijk gaf dat moment aan waar het in de handel om gaat; op het juiste moment inspringen op een kans d.m.v. product, prijs, plaats en promotie.

Uiteindelijk groeide dit uit tot een groothandel in merchandise die leverde aan standhouders, marktkooplui en winkeliers. Later resulteerde het in een groothandel in promotionele producten waaronder diverse textiel items in de business to business markt. De supportersvlag was de basis tot het leveren van bedrijfsvlaggen en spandoeken. Intussen is het assortiment uitgebreid in diverse promotie en presentatie middelen die u op deze website kunt vinden.


Contactgegevens
Markendaalseweg 44
4811 KC Breda
T: 076-5143649
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1999
Vestigingen: -
Jaaromzet: -