< Terug naar alle leden

KGS Tools Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

KGS is al ruim 40 jaar een betrouwbare partner op het gebied van scherpslijpen, productie van (speciale) verspanende gereedschappen en het leveren van alle denkbare standaard verspanende gereedschappen. Kwaliteit, flexibiliteit, service en kostenbeheersing zijn de kenmerken van KGS om uw gereedschapgebruik en -beheer te optimaliseren. Wij realiseren dit door toepassing van ons modern machinepark en een groep enthousiaste medewerkers die uw gereedschappen met zorg behandelen.

Onze klantenkring bestaat uit bedrijven die actief zijn in de hout-, kunststof- en metaalverwerkende industrie alsmede handelsondernemingen die toeleverancier zijn aan deze takken van industrie. Dankzij onze kennis en ervaring helpen wij bedrijven uit deze sectoren hun productie te verbeteren, vereenvoudigen en/of te versnellen. Geografisch zijn deze klanten verdeeld over heel Europa.

De hele zorg met betrekking tot uw gereedschappen kunnen wij uit uw handen nemen. Neem eens een kijkje onder de rubrieken; Scherpslijpservice, Standaard gereedschappen, Speciale gereedschappen en Draadvonken hoe wij dit voor u kunnen realiseren.


Contactgegevens
Dijksterhuisstraat 4
5013 BG Tilburg
T: 013-5435297
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1967
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000