< Terug naar alle leden

KOERS Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Koers is de proactieve en betrouwbare bondgenoot voor alle bouw- en installatietechnische werkzaamheden aan bestaand vastgoed. Koers werkt voor gebouwen! Al sinds 1972 zijn wij actief bij wooncomplexen, winkelcentra en bedrijfshuisvesting.

Koers mag zich tot een van de grotere en meest succesvolle bedrijven in haar sector rekenen. Koers is actief voor professionele opdrachtgevers zoals (institutionele) beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Koers is een ISO 9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerde organisatie. Bij ons werken dagelijks meer dan 150 specialisten verdeeld over 5 vestigingen. U vindt ons voornamelijk in de regio Rotterdam, Gouda, Utrecht, Den Haag, Amsterdam Den Bosch en Eindhoven.

Missie
Koers wil als financieel gezond full-service bouw- en installatietechnisch bedrijf, behoren tot de top van Nederland als het gaat om integraal vastgoedonderhoud van gebouwen in de breedste zin van het woord. Koers richt zich daarbij met name op de grote steden in midden- en west-Nederland en de directe omgeving.
Één bedrijf, één gedachte, één aanspreekpunt en dus… één koers….

Visie
Koers is proactief, staat voor het welzijn van het gebouw op de lange termijn en doet hierin geen concessies. Koers anticipeert met duurzame maatwerkoplossingen met gevoel voor het pand en honoreert daarbij vanzelfsprekend de wensen van de opdrachtgever en/of de gebruiker. Koers opereert professioneel en heeft oog voor het persoonlijk contact met de stakeholders.
Koers werkt voor gebouwen…

Contact
U kunt ons altijd bereiken op 088-0990220 of per e-mail op info@koers.com. Wij zijn u graag van dienst.


Contactgegevens
Bijdorp Oost 56
2992 LA Barendrecht
T: 088-0990220
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1972
Vestigingen: 5
Jaaromzet: > €5.000.000