< Terug naar alle leden

Sven Bosch Magic Entertainment Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Wat kunt u van de biergoochelaar verwachten?
De biergoochelaar komt samen met zijn bierkar naar uw gelegenheid. Hij zal er persoonlijk voor zorgen dat uw personeel of uw klanten een ervaring krijgen die ze niet snel meer zullen vergeten. Zij zullen hier nog jaren later over kunnen praten! Tijdens zijn optreden zal de biergoochelaar de naam van uw bedrijf regelmatig vernoemen.

Op een event loopt doorgaans zo'n 80 tot 90 procent van de mensen rond met een glaasje bier in hun hand. Tijdens zijn optreden speelt de biergoochelaar hier handig op in.

Door gebruik te maken van leuke visuele trucs met 'bier' als rode draad, creëert de biergoochelaar in een ongedwongen sfeer voor de aanwezigen een onvergetelijk moment.

De bierkar
De bierkar is in hoogte verstelbaar waardoor hij in vrijwel iedere ruimte inzetbaar is. Hij draagt bij aan een stukje toegevoegde waarde bij de ervaring die uw gasten tijdens het optreden zullen beleven!

Vanaf grote afstand is al te zien dat de bierkar visuele en illusionele effecten bevat. Vooral op beurzen kan het inzetten van de bierkar bijzonder interessant zijn. Met een totale hoogte van 3,6 meter zal hij namelijk veel mensen naar uw stand kunnen lokken!


Contactgegevens
Den Dolvert 12
5473 GP Heeswijk-Dinther
T: 06-54641070
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -