< Terug naar alle leden

Reyrink Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Transporteur

Bedrijfsomschrijving

Reyrink vindt zijn oorsprong in de eerste helft van de vorige eeuw. Vanuit de boerderij aan de Lage Haghorst zijn we een landbouwbedrijf begonnen. Daarna volgde er een loonbedrijf, een transportbedrijf, dienstverlening, aannemersbedrijf en zijn we begonnen met recycling en bouwstoffen, asfalt en beton. In 2015 is Biosoil EU, biologische grondsanering aan onze scope toegevoegd.

Vanuit de oorspronkelijke locatie aan de Lage Haghorst zijn we gegroeid met een locatie in Ravels (B) en medio 2012 met een vestiging in Esbeek medio april 2018 is het nieuwe kantoor in Haghorst in gebruik genomen.

Wie zijn we? Voor wie werken we? Waar ligt onze kracht?
Met flexibele werkkracht en betrouwbaar materieel bieden wij totaaloplossingen op maat waarbij alle activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Alles in één hand zodat uw project efficiënt en effectief verloopt. Wij hebben alles in huis: slopen, saneren, asbestverwijdering, grondwerk, aanleggen van riolering, bestratingen en asfalteren. Maar ook het bouw- en woonrijpmaken van locaties en het uitvoeren van complexe reconstructies behoort tot onze werkzaamheden. Ook voor al het loonwerk, Transport, Gladheidsbestrijding en Calamiteitenservice bent u bij ons aan het juiste adres. Reyrink regelt het, op tijd en op maat!


Contactgegevens
Lage Haghorst 15
5089 NC Haghorst
T: 013-5041397
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1972
Vestigingen: -
Jaaromzet: -