< Terug naar alle leden

S2H raadgevende ingenieurs Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

Bij een ingenieursbureau denkt u misschien direct aan ‘techneuten’. Toegegeven, dat zijn wij ook wel een beetje. Wij kunnen ontzettend enthousiast worden van technische installaties. Maar gelukkig staan wij ook met beide voeten op de grond. En dus begrijpen wij heel goed dat techniek voor u juist een struikelblok kan zijn. Want hoe kiest u de juiste installatie als u niet zo technisch bent? Dat is een onmogelijke opgave. Precies daarvoor kunt u terecht bij S2H.

Samen met u onderzoeken wij uw wensen én de onderliggende vragen. Omdat wij een onafhankelijk bureau zijn, kunnen wij u in volle vrijheid de optimale oplossing voor uw probleem ontwikkelen. Onze mensen helpen u door het hele (ver)bouwproces heen, met als doel: een technische installatie die precies doet wat nodig is. En die onzichtbaar is, of als inrichtingselement in het geheel past. Want uw pand moet er natuurlijk wel mooi uitzien, zonder ontsierende technische elementen.

Onze integrale aanpak maakt ons best bijzonder. De voordelen voor u zijn legio. Een soepel en flexibel proces met alle ruimte voor uw kritische inbreng, zodat u steeds precies weet waar u aan toe bent. Geen overlast door werkzaamheden. Een eindresultaat dat aan alle verwachtingen beantwoordt. En probleemloos gebruik, vele jaren lang. Mochten zich later toch problemen voordoen? Geen punt: ook dan kunt u natuurlijk op ons rekenen.


Contactgegevens
Laan 1914 41
3818 EX Amersfoort
T: 0317-424260
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -