< Terug naar alle leden

Vier Hoog Breda Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Aan de rand van Breda, op de voormalige Bavelse Berg, ideaal gelegen aan de A27, opent Vier Hoog medio februari 2017 haar deuren. Op de bovenste verdieping van dé evenementenlocatie van Breepark, biedt Vier Hoog vermaak voor jong en oud. Met activiteiten zoals Bowling, Lasergame en Escaperooms in een uitnodigende locatie waar plaats is voor een gezellige borrel en een goede maaltijd, biedt Vier Hoog het complete pakket voor een ontspannen uitje voor iedereen. Vier Hoog: ruim 1700 vierkante meter vermaak onder één dak.

Bowling
Al sinds jaar en dag is bowlen hét uitje voor families, vrienden en collega’s. Vier Hoog zal plaats bieden aan 10 hagelwitte bowlingbanen. Aangevuld met het modernste scoringsysteem zal er voor klein en groot verschillende spellen te spelen zijn op de banen. Door de sfeerverlichting kunnen de banen in alle kleuren van de regenboog gekleurd worden. Beleving en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij Vier Hoog.

Lasergame
Naast de bowlingbanen biedt Vier Hoog vertier in de vorm van lasergame. Gewapend met een lasergun en voorzien van een harnas betreed je het strijdtoneel. Ruim 250 vierkante meter met voldoende plaats om je te verschuilen achter obstakels, onder verhogingen en op balustrades. In een strijd van ‘man tegen man’ zal er gestreden worden om de overwinning. Plezier met jouw team staat hierbij centraal. Hiermee biedt Vier Hoog dé meest actieve vrijetijdsbesteding van Breepark.

Escaperooms
Overgewaaid vanuit andere landen zijn de Escaperooms in Nederland niet meer weg te denken. Samen met jouw team wordt je opgesloten in een kamer, waarbij jullie enigste doel is om te ontsnappen binnen de beschikbare tijd. Hiervoor los je puzzels op en ontrafel je de raadsels. Het is een race tegen de klok waarbij je mentaal tot het uiterste wordt gedreven. Ga jij de uitdaging aan? Vier Hoog biedt op Breepark vanaf februari plaats aan twee Escaperooms. Ook bij onze Escaperooms staat kwaliteit en ultiem beleving centraal.


Contactgegevens
Bavelseparklaan 12
4817 ZX Breda
T: 076-7633888
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -