< Terug naar alle leden

Visualitys Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Visualitys, ontwerpbureau en eigenaar en producent van Quadrum®, biedt met haar uitgebreide diensten exposanten en organisatoren van evenementen een handige en probleemloze oplossing, waaronder ontwerp, transport, montage, demontage en opslag.

Quadrum® - Boost your Brand
Innovatief Display Systeem

We laten het tijdperk van single-use plastics achter ons met een duurzame en veelzijdige oplossing: vouwbare kubussen. Dit innovatieve systeem, ontworpen en geproduceerd door Visualitys, combineert functionaliteit met milieubewustzijn, waardoor een esthetisch en praktisch alternatief ontstaat voor traditionele display methoden.

1. Duurzaamheid voorop
Onze vouwbare kubussen worden vervaardigd uit recyclebare materialen, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van de plastic afvalberg. Door herbruikbaarheid te omarmen, verminderen we de ecologische voetafdruk van display oplossingen aanzienlijk.

2. Veelzijdige modulariteit
De kubusvormige structuur van ons systeem biedt een veelzijdige en aanpasbare opstelling voor verschillende presentatiedoeleinden. Of het nu gaat om product displays in winkels, beursstands of promotiemateriaal op evenementen, de vouwbare kubussen passen zich moeiteloos aan aan verschillende omgevingen en behoeften.

3. Efficiënt ruimtegebruik
Dankzij het vouwbare ontwerp kunnen de kubussen gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor kostbare opslagruimte wordt bespaard. Dit maximaliseert de efficiëntie en minimaliseert verspilling.

4. Esthetische aantrekkingskracht
Quadrum biedt niet alleen een duurzaam alternatief, maar ook een visueel aantrekkelijke presentatie. Met strakke lijnen en moderne vormgeving trekken ze de aandacht van klanten en creëren ze een memorabele merkbeleving.

5. Maatwerk mogelijkheden
We begrijpen dat elk merk uniek is, daarom bieden we maatwerkopties aan om aan specifieke behoeften en branding vereisten te voldoen. Van verschillende formaten en kleurenopties tot bedrukbare oppervlakken, onze vouwbare kubussen kunnen worden aangepast om de identiteit van uw merk te weerspiegelen.

Met Quadrum® - Boost your Brand verleggen we de grenzen van duurzaamheid en innovatie. Door plastic afval te verminderen en tegelijkertijd een veelzijdige en aantrekkelijke presentatie te bieden, dragen we bij aan een groenere toekomst voor zowel bedrijven als het milieu. Maak een statement en kies voor een display oplossing die de norm verandert en de wereld een stap dichter bij een plasticvrije toekomst brengt.


Contactgegevens
Orionstraat 55 B
5015 BR Tilburg
T: 013-2032489
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -