< Terug naar alle leden

BOEI35 Branche: Meeting management en horeca, Restaurant

Bedrijfsomschrijving

BOEI35 is een sfeervol, ongecompliceerd restaurant op de 2e verdieping van een rondeel gebouw in de historische vestingstad Heusden. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de vesting Heusden, de jachthaven en de Bergsche Maas.

In de zomer is er een heerlijk lounge terras beneden waarbij u kunt genieten van alle activiteiten op het water.

Bij BOEI35 kunt u terecht voor een drankje met een hapje maar ook lekker lunchen of dineren. Bij ons is het simpel. Wij houden van genieten en gezelligheid. Lekker eten, lekker drinken en een goede sfeer. Een avondje uit, een feestje vieren, bijkletsen aan de bar, allemaal mogelijk.

Betaalbaar, snel, vers, persoonlijk, puur en intens genieten zijn onze kernwoorden. Wij werken voornamelijk met de producten van lokale leveranciers, dat betekent eerlijke, verse en duurzame gerechten, uitgaande van de seizoenen.

We houden, indien mogelijk, graag rekening met uw voorkeuren en/of allergieën, dus vertel het aan de bediening.

Dat de omgeving hier prachtig is, is voor veel mensen niet onbekend. Op het water of op het land, er is genoeg te beleven. Heusden ligt aan de Bergsche Maas, de grens tussen de provincies Noord-Brabant en Gelderland. Het water vormt de verbinding tussen de Biesbosch en ’s-Hertogenbosch. De vesting heeft een sfeervol karakter, ondanks de vele monumentale panden die Heusden telt, is het vestingstadje geen openluchtmuseum geworden, maar een stad waarin nog steeds gewoond, gewerkt en gerecreëerd wordt.


Contactgegevens
Putterstraat 92
5256 AP Heusden
T: 0416-662498
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -