< Terug naar alle leden

ZZIE vorm & beeld Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

DE STIJL VAN ZZIE
Het werk van ZZIE is overal. Het is toegankelijk, zonder overbodige opsmuk, maar met oog voor detail.

WAT DOET ZZIE?

ZZIE is een creatief bureau, geleid door ervaren vormgever, art director en fotograaf Britt de Looff. Centraal staan concept, design EN de mensen die bij het merk horen. Wij ontwikkelen merken en corporate identities die online net zo sterk zijn als offline communicatie. Onze huisstijlen en campagnes vind je terug in print en digitaal.

ZZIE LAAT JOU ZIEN

ZZIE helpt bedrijven en organisaties hun identiteit te vinden en te laten zien. Dat doen we door eerst samen met onze opdrachtgevers de essentie van hun merk vast te stellen. Hoe kunnen we dit visualiseren? Het antwoord op die vraag is het ontwerp. We maken daarbij duidelijke keuzes en zijn consistent in de uitvoering. Zo komt de boodschap over. Of het nu is via een toonaangevend visitekaartje, opvallende campagne, compleet jaarverslag of een uitgebreide website.

WIE IS ZZIE?
Daar ligt mijn kracht: wat anderen benoemen of beschrijven, kan ik vangen in beeld of visualiseren door ontwerp.

OVER ZZIE VORM & BEELD

Samen met anderen, co-creatie dus, de ultieme oplossing weten te bedenken én visualiseren is het mooiste. Daar ligt dan ook mijn kracht: wat anderen benoemen of beschrijven, kan ik vangen in beeld of visualiseren door ontwerp.

BRITT DE LOOFF

Ik groeide op aan de Zeeuwse kust. De zee heeft me altijd gefascineerd: de kracht en herhaling van de golven, de energie en het samenspel van de elementen. Alleen maar inspiratie! Zo zie ik mezelf ook: als een gepassioneerd, sociaal en creatief persoon. Van het creëren van mooie dingen krijg ik energie. Door mijn ervaring in visuele communicatie ben ik sterk in het visualiseren van abstracte concepten.


Contactgegevens
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg
T: 0646444877
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: -
Jaaromzet: < €250.000