< Terug naar alle leden

ABAB Accountants en Adviseurs Tilburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan 90 jaar ervaring en 700 betrokken medewerkers, verspreid over 14 vestigingen. Onze adviseurs zijn uw persoonlijke sparringpartner op wie u kunt rekenen bij alle aspecten van uw bedrijfsvoering. Zij kijken met u vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. En leveren met op maat gesneden advies en ondersteuning een bijdrage aan het succes van uw onderneming.

Naast de reguliere dienstverlening onderscheidt ABAB Accountants en Adviseurs zich door het unieke concept relatiemanagement. De relatiemanager is een persoonlijke sparringpartner voor klanten met een brede adviesbehoefte. Als trusted advisor gaat hij regelmatig met u om tafel om te sparren over de stand van zaken en ontwikkelingen. De sparringuren zijn voor onze rekening en daarmee voor u geheel kosteloos. De relatiemanager signaleert proactief kansen en bedreigingen en is een gesprekspartner met een brede blik. Hij kent u en uw onderneming en is veelal uw eerste aanspreekpunt bij voorkomende vraagstukken. Bij specifieke ondernemingsaspecten waarop u meetbare resultaten wilt boeken, brengt uw relatiemanager u op het juiste moment met de juiste specialist in contact.

ABAB ontzorgt haar klanten met samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidie-advisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvisering.

ABAB, allround en alert.


Contactgegevens
Ellen Pankhurststraat 1 k
5032 MD Tilburg
T: 013-4647100
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1924
Vestigingen: 15
Jaaromzet: > €5.000.000