< Terug naar alle leden

Lucht & Ventilatie Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Lucht & Ventilatie B.V. biedt u een zeer breed assortiment van luchttechnische componenten en toebehoren voor al uw projecten.

Dit betreft alle appendages van de luchtbehandelingskast of WTW-unit tot en met het inblaasrooster. A-kwaliteit producten van gerenommeerde Europese producenten verzekeren u van een goede en betrouwbare werking.

Nadat u eenmalig uw bedrijfsgegevens heeft ingevuld ontvangt u van ons een bevestiging. Vervolgens kunt u inloggen en direct de netto prijzen van de producten inzien.

Voor aanvullende projectkorting neemt u contact met ons op via de mail of telefonisch.

U kunt deze vervolgens selecteren en bestellen waarna wij contact met u opnemen en er naar streven de door u gevraagde levertijd te behalen.

Wanneer u het product snel nodig heeft neem dan contact met ons op of we het op voorraad hebben, indien het product besteld dient te worden streven wij naar een levertijd van 3 tot 4 weken na bestelling.

Als u een specifiek product zoekt wat niet op onze website staat neem dan contact met ons op, grote kans dat we het toch kunnen leveren!

Uiteraard is het ook mogelijk uw offerte-aanvragen te mailen of op te sturen waarna wij u een vrijblijvende offerte zullen doen toekomen.
Een advies of bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Lucht & Ventilatie, voor al uw luchttechnische projecten!


Contactgegevens
Villa Fonteinkruid 17
5146 AD Waalwijk
T: 0851304820
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -