< Terug naar alle leden

Baltes Advocatuur Branche: Zakelijke dienstverlening, Advocatuur

Bedrijfsomschrijving

Baltes Advocatuur is een kleinschalig en toegankelijk advocatenkantoor dat al meer dan 15 jaar gevestigd is aan het NS-plein in het centrum van Tilburg. We hebben een open professionele houding en bieden ruimte voor je verhaal. Je kunt bij ons terecht met vragen als ondernemer/werkgever, bijvoorbeeld voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst, managementovereenkomst, concurrentiebeding of algemene voorwaarden. Ook wordt de advocaat van het kantoor mr. Baltes benoemd door de rechtbankt in faillissementen. Zit je bedrijf in moeilijkheden, heb je een klant die zijn rekening niet betaalt, of verschil je van mening over geleverde diensten, dan kun je bij ons terecht voor advies.

Naast een advocaat zijn er werkzaam op kantoor een juridisch medewerker Anouck Thirion een secretaresse/faillissementsmedewerker Samira en een officemanager Mieke. Afhankelijk van je vraag bieden wij maatwerk. Soms is hulp van een advocaat nodig, soms kan een jurist u helpen. Omdat het een kantoor is in een kleine setting, kennen wij uw dossier en weten we wie we aan de lijn hebben als je contact met ons opneemt.

We werken samen met een advocaat die gevestigd is in Frankrijk en die jarenlang in Italië gewerkt heeft als advocaat. Heb je kwesties met een internationaal tintje, dan kun je prima terecht bij ons kantoor.


Contactgegevens
Koestraat 246
5014 EG Tilburg
T: 013-8100018
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -