< Terug naar alle leden

Brouwers Bedding Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Brouwers Bedding is een bedrijf dat een groot scala aan slaap artikelen volgens eigen fabrikaat aanbiedt op de Nederlandse markt.

Sinds Juni 1997 is Brouwers Bedding actief bezig met het verzorgen van een mooie, degelijke, kwalitatief en prijs bewuste collectie. Dhr. Brouwers is op dat moment gestart met de activiteiten van Brouwers Bedding. Hiervoor afgaand is hij vele jaren als vertegenwoordiger en agent voor enkele bekende matrassen fabrieken werkzaam geweest.

Met eigen productielijnen in Duitsland, België en Nederland zorgt Brouwers Bedding ervoor dat er continu circa vijf tot zes duizend matrassen in diverse soorten en maten op voorraad liggen in hun locatie te Tilburg. Met vier eigen vrachtwagens en een zeer goed gemotiveerd team van zowel, administratieve medewerkers, magazijnmedewerkers als chauffeurs, die achter Brouwers Bedding staan, proberen zij ervoor te zorgen dat de leveringen zo spoedig mogelijk bij de detaillist gedaan wordt door geheel Nederland. Levertijden van 1 tot 2 weken zijn bij ons regel en geen uitzondering.

Tevens zijn er twee sales advisors elke dag bezig om de detaillisten op de hoogte te brengen van onze nieuwe ontwikkelingen.

Op de volgende pagina kunt u meer informatie vinden over onze matrassen, toppers, bodems, boxsprings en accessoires.


Contactgegevens
Polluxstraat 25
5047 RA Tilburg
T: 013 - 5353550
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -