< Terug naar alle leden

Business Lease Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

Business Lease B.V.
Business Lease B.V. is opgericht in 1989 en maakt sinds 1996 deel uit van AutoBinck Holding. Naast Nederland is Business Lease ook gevestigd in Tsjechië, Slowakije, Polen en Hongarije.

Business Lease is een niet bank gerelateerde leasemaatschappij die de leasing van ongeacht welk merk en type auto kan aanbieden, tegen een aantrekkelijk tarief.

In 2010 heeft Business Lease Nederland Masterlease overgenomen met als doel haar marktpositie te verstevigen als onafhankelijke leasespeler (top 10 marktpositie in Nederland ). Daarmee versterken we onze kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening naar onze klanten, zodat we voor nu en voor de toekomst een solide partner blijven.

Best Care Company:
Business Lease onderscheidt zich door het leveren van partnerschap en aandacht. Per slot van rekening levert elke leasemaatschappij dezelfde auto. Het gaat dan ook niet alleen om de auto maar om de aandacht en de kwaliteit van de dienstverlening. Onze pay-off luidt dan ook: same cars, better care. De auto’s zijn overal het zelfde, maar aandacht voor onze klanten en hun wagen(park); daarvoor is Business Lease de perfecte partner!

De kracht van een grote onafhankelijk leasemaatschappij en de klantbenadering van een lokale kleine leasemaatschappij door vestingbeleid.

Vestiging Waalwijk:
Eind 1997 werd in Loon op Zand Luthing Financial Services (Luthing Lease) opgericht. Ruim een jaar later bleek al dat Luthing Lease zeer snel groeide en werd in juni 1998 besloten om te verhuizen naar Waalwijk. Om verdere groei mogelijk te maken was niet alleen een groter pand nodig, maar ook samenwerking met een grotere leasemaatschappij. Dit resulteerde in 2003 in een verregaande samenwerking met Business Lease en uiteindelijk in 2004 in een volledige aandelenoverdracht.

De kracht van het vestigingsbeleid:
Met name het MKB zit niet te wachten op een groot landelijk (anoniem) bedrijf als leasemaatschappij, daarom worden deze klanten behandeld via de vestigingen, waar de accountmanagers weten wat er in de regio speelt waardoor zij hun klanten beter kunnen bedienen met oplossingen op maat, korte lijnen, hoge flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

Daarnaast stellen de vestigingen zich actief op in de regio, ze brengen de b-t-b markt met elkaar in contact en er vindt een hechte samenwerking plaats met lokale bedrijven en dealers.


Contactgegevens
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem
T: 026-3828010
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: 6
Jaaromzet: -