< Terug naar alle leden

Caretrex Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Caretrex staat voor Care for Transport and Expedition en is in haar veertienjarige bestaan uitgegroeid tot een middelgrote logistiek dienstverlener met circa 120 medewerkers. In 1995 is de familie Vriens Caretrex gestart. Bij aanvang had men zich gespecialiseerd in het projectmatig uitvoeren van logistieke activiteiten. Het bedrijf heeft zich geëvolueerd tot een professioneel, gestructureerd en internationaal opererende logistieke organisatie met verschillende magazijnen met een totale oppervlakte van ongeveer 85000 vierkante meter.

Caretrex Warehousing & Logistics is op het gebied van logistieke dienstverlening een belangrijke schakel in de logistieke keten. Zij voert haar activiteiten uit in door haar zelf geëxploiteerde warehouses. Caretrex beschikt over vestigingen in Rotterdam, Waspik, Raamsdonksveer, Oosterhout, Dongen en Tilburg.

Zee- en luchtvracht, internationale expeditie, distributie Benelux, op- en overslag van diverse verpakte producten en alle benodigde activiteiten op het gebied van douaneafhandeling en fiscale vertegenwoordiging zijn de kernactiviteiten van Caretrex International Forwarding Agent.

Om de dienstverlening zo optimaal en efficiënt mogelijk uit te voeren is er veelvuldig overleg met haar relaties. Op basis van betrouwbaarheid, innovatie, continuïteit, flexibiliteit, kwaliteit en een goede informatievoorziening is Caretrex een bindende factor voor ondernemingen die behoefte hebben aan logistieke diensten.

Kernactiviteiten van Caretrex;
· Warehousing
· Zee-en luchtvracht
. Internationale expeditie
. Distributie Benelux
· Douaneafhandeling en fiscale vertegenwoordiging


Contactgegevens
Kapelmeesterlaan 86 90
5049 NL Tilburg
T: 013-5447027
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -