< Terug naar alle leden

Club Pellikaan Tilburg Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Club Pellikaan is een exclusieve sportclub voor het hele gezin. Met alle luxe en service die eigenlijk heel vanzelfsprekend is, maar die u ergens anders niet vindt. Van fitness tot een royaal zwembad. Van tennis tot squash. U ervaart altijd het bijzonder prettige gevoel: Club Pellikaan. For the healthy few.

MEER DAN EEN SPORTSCHOOL
Club Pellikaan is meer dan een sportschool. U kunt ons het best vergelijken met een luxe 5-sterrenresort. Groots opgezet, een hoog serviceniveau en een sfeervolle lounge. Alle sportfaciliteiten zoals fitness, groepslessen, zwembad en fysiotherapie onder één dak. Geen rijen bij de apparaten. Er is ruimte en er heerst rust.

LID VAN EEN BIJZONDERE FAMILIE
Uniek bij Club Pellikaan zijn de speciale family-memberships. Terwijl u sport, gaan uw kinderen naar zwemles. Of naar de kidsclub. Of naar één van de vele kidslessen, zoals judo of dansen. Zo hebt u even tijd voor uzelf en blijft er meer tijd over om leuke dingen te doen met het gezin. Vanzelfsprekend!

PERSOONLIJKE FITCOACH
Wij geloven dat ieder persoon uniek is en dat er vele mogelijkheden zijn om resultaten te behalen. U bespreekt uw doelen met uw persoonlijke fitcoach. Naar aanleiding van uw wensen stelt hij een gebalanceerd sportprogramma samen. Vervolgens is er iedere week contact en blijft uw fitcoach u motiveren om te sporten.


Contactgegevens
Rueckertbaan 219
5042 AE Tilburg
T: 013-4634746
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 7
Jaaromzet: -