< Terug naar alle leden

Com4tec Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Visie
Ondernemers zijn gebaat bij projectmatige ondersteuning waarvoor specialistische expertise wordt ingehuurd, en zij richten hun bedrijfsoriëntatie op commerciële professionalisering én internationalisering.

Missie
Het realiseren van commerciële doelstellingen bij ambitieuze ondernemers door praktisch en pragmatische ondersteuning.

Over ons
Com4tec B.V. vindt haar oorsprong in de jarenlange multidisciplinaire commerciële ervaring bij diverse MKB bedrijven en multinationals. De diversiteit en verscheidenheid van de uitgevoerde directie- en management posities bij verschillende ondernemingen maken dat Com4tec B.V. in de markt gezien wordt als een professionele ‘all-rounder’ als het gaat om commerciële thema’s. Com4tec onderscheidt zich enerzijds door de uitermate praktische en pragmatische aanpak, en anderzijds door de vastberadenheid U als ondernemer te enthousiasmeren én in de praktijk te ondersteunen teneinde de gezamenlijk vastgestelde ambities daadwerkelijk te realiseren!

Wat - Diensten
“Als succesvol ondernemer heeft u een heldere strategie, maakt u al uw commerciële ambities waar!, heeft u slechts tevreden en loyale klanten, kunt u steunen op een team van volledig professionele en gemotiveerde medewerkers waarbij alle (internationale) marktkansen worden omgezet in nieuwe business.”

Echter, omdat deze ideale situatie nog niet voor alle ondernemers bereikt is heeft Com4tec B.V een 4-tal modules/diensten ontwikkeld die kunnen bijdragen tot de succesvolle ontwikkeling én realisatie van uw commerciële doelstellingen.

- Effectief verkopen
- Marktontwikkeling
- Talentontwikkeling
- Strategie en management

Werkwijze Com4tec
1. Oriënterend gesprek
Te allen tijde wordt gestart met een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin uitwisseling van algemene informatie met betrekking tot uw ondernemersactiviteiten en over uw commerciële ambities en de daaraan gerelateerde uitdagingen.

In de meeste gevallen zal het oriënterend gesprek helderheid geven op welke hoofdthema’s Com4tec een constructieve bijdrage kan leveren bij de realisatie van uw commerciële doelstellingen.

Essentieel in deze fase is ook het opbouwen van wederzijds vertrouwen, dé voorwaarde voor succesvolle samenwerking !!

Neem direct contact met ons op!

2. Inventarisatie van Uw commerciële ambities en -doelstellingen
Door toepassing van de door Com4tec ontwikkelde PACT-scan worden aan de hand van een korte multidisciplinaire sessie, op objectieve wijze, uw ambities in relatie gebracht me concrete doelstellingen die vervolgens bepalend zijn voor het Plan van Aanpak.

Bij voorkeur worden alle medewerkers die het commerciële proces (kunnen) beïnvloeden of daarin een rol spelen, uitgenodigd.

3. Plan van aanpak
Afhankelijk van uw ambities en de (commerciële) uitdagingen die daarbij overwonnen moeten worden, zal een selectie gemaakt worden uit de 4 hoofdthema’s

- Effectief verkopen
- Marktontwikkeling
- Talentontwikkeling
- Strategie & Management

Het Plan van Aanpak omvat naast de eerder genoemde ambities ook meetbare doelstellingen en concrete acties waarbij ‘accountability’ niet geschuwd wordt.

4. Evaluatie
--


Contactgegevens
Pagestraat 8
5175 TZ Loon op Zand
T: 0416-532073
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000