< Terug naar alle leden

José Koenen

Eigenaar bij AAMB
Heeft al ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van administraties en beschikt over de nodige papieren en kennis. Startende ondernemers, ZZP-ers, winkeliers en bedrijven in de bouw zijn bij haar aan het juiste adres. Ze informeert de klanten regelmatig en duidelijk hoe de zaken ervoor staan en vindt een goede klik met de klant belangrijk.

Stuur contactverzoek LinkedIn Facebook

AAMB Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Uw boekhouder in Tilburg verzorgt uw administratie tegen een vaste prijs.
AAMB is het administratiekantoor van Tilburg. Wij geven onze klanten persoonlijke aandacht en denken graag met u mee. Wij werken tegen een van te voren vast afgesproken prijs, verzorgen uw complete administratie en geven u daarbij ook waardevolle fiscale adviezen. U heeft dus bij AAMB altijd een volledig overzicht van uw bedrijfsactiviteiten of dienstverlening.

AAMB verzorgt hierbij de ZZP administratie en de administratie voor vrije beroepen. Voor de grotere ondernemingen verzorgen wij naast de administratie ook de salarisadministratie, debiteurenbeheer en geven fiscaal advies om tot een zo’n gunstig mogelijk resultaat te komen. Ook starters zijn meer dan welkom bij AAMB, wij helpen u graag op weg naar een succesvolle onderneming.

Salarisadministratie, belastingaangifte, jaarrekening?
Onze boekhouders nemen voor u veel werk uit handen door het verzorgen van; belastingaangifte, salarisadministratie en aangifte BTW. Zij maken voor u maandrapportages, jaarrekeningen en ook de aangifte VPB en IB behoort tot het takenpakket. Kortom; AAMB is laagdrempelig, gezellig en bereid een stapje extra te doen voor onze klanten, waarbij uw ondernemingsgeest bij ons centraal staat.


Contactgegevens
Aphroditestraat 31
5047 TW TILBURG
T: 013-2077187
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000