< Terug naar alle leden

Joop Van der Avoird

Directeur - Eigenaar bij Van der Avoird Opname & Taxatie
Met mijn expertise bureau wil ik mezelf richten op de herbouwwaarde taxaties (art. 7:960 BW) en de bouwkundige inspecties in de breedste zin van het woord. Taxatie ten behoeve van herbouwwaarde is het vaststellen van de bouwkosten van een opstal. Wat veelal wordt toegepast bij de opstal verzekering. Inspectie dient te worden gezien in de ruimste zin van het woord voor een aankoop van een opstal tot meerjarenonderhouds planning. De bouwkundige vooropnames van belendingen betreft het vaststellen en rapporteren van aanwezige gebreken in en om woningen. Verder kan ik voor u het gehele pakket verzorgen wat in houdt de trillingsmetingen, geluidmetingen, hoogtemetingen of xyz metingen maar ook een risico-inventarisatie en analyse.

Stuur contactverzoek LinkedIn

Van der Avoird Opname & Taxatie Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Als bouwkundig expertisebureau zet ik mijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij alle denkbare bouwprojecten graag in om voor u het verschil te maken. U kunt Van der Avoird opname en taxaties inschakelen voor uiteenlopende expertises op het gebied van risicobeheersing en vermogensbescherming.

Naast het uitvoeren van bouwkundige opnames denk ik graag met u mee. Ik analyseer uw behoefte, uw bouwproject en de mogelijke risico’s die daarbij komen kijken. Zo kan ik u optimaal adviseren ten aanzien van het risicomanagement van uw volledige bouwproject. U vindt in mij een gedegen gesprekspartner die mogelijke risico’s in kaart brengt. Hoogtemetingen, trillingsmetingen en ook de uit te voeren bouwkundige opnames die hieruit volgen voer ik graag betrokken en professioneel voor u uit.


Contactgegevens
Berkenheuvelstraat 2
5101 WC Dongen
T: 0162769003
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: -
Jaaromzet: -