< Terug naar alle leden

Mark Lenaerts

Partner Accountancy & Bedrijfsadvies bij BDO Accountants & Belastingadviseurs Tilburg
Als adviseur van MKB ondernemingen en ondernemers ben ik door het jaar heen met passie en toewijding betrokken. Proactief, strak georganiseerd, altijd een eerlijk advies en duidelijke communicatie.

Stuur contactverzoek LinkedIn

BDO Accountants & Belastingadviseurs Tilburg Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO je wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een (inter)nationaal netwerk.

We zijn een professionele organisatie waarin persoonlijke dienstverlening en propactiviteit het verschil maken. BDO helpt je graag om vanuit een andere invalshoek naar jouw business te kijken. Zodat je de juiste beslissingen neemt om jouw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken.


Contactgegevens
Burgemeester Stekelenburgplein 199
5041 SC Tilburg
T: 013-5940202
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1935
Vestigingen: 17
Jaaromzet: > €5.000.000