< Terug naar alle leden

Just in Case Communicatie Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

WE MAKEN JOUW MERK
Een nieuw merk in de markt zetten, een stoffig merk eens goed opfrissen. Merken maken is een mooi vak, ons vak! Samen met jou gaan we op zoek naar de onderscheidende kwaliteiten van je product, dienst of organisatie en we vertalen deze naar creatieve concepten en middelen die jouw merk en jouw klanten activeren.

Wij helpen met het vormen van een visie, het uitwerken van groeiscenario’s, het ontwikkelen van concepten, merkontwikkeling/positionering, marketingplanning en communicatie uitingen.

We pakken het net even anders aan dan al die anderen in jouw branche. Verrassend, inspirerend en onderscheidend! Snel en alert reageren op jouw markt met een creatieve aanpak die je doelgroep echt raakt.

Weten hoe wij werken en wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Pak dan de telefoon en maak een afspraak. Wij zorgen voor de koffie.

SERVICE
De JICC merkmakers staan voor je klaar, we houden alle balletjes in de lucht en doen er alles aan om jou als klant volledig te ontzorgen. Zie ons als een verlengstuk van jouw organisatie. Onze service en dienstverlening gaat ver, heel ver.

STRATEGIE
We denken anders, kijken om ons heen en dagen jou én onszelf uit. Samen ontwikkelen we een strategie waarmee we jouw merk, diensten of producten goed op de kaart zetten. We kijken waar de kansen liggen om jouw merk te ontwikkelen of uit te bouwen tot een nog betere versie. We maken een plan en kijken op welke manier we zowel on- als offline relevant kunnen zijn én blijven voor jouw doelgroep.

CONCEPT
We zijn niet bang om het eens over een hele andere boeg te gooien. Verrassend, creatief en absoluut to the point. We doen er alles aan om jou en je doelgroep te enthousiasmeren en te activeren. Het begint met een goed creatief idee, gevolgd door een vlekkeloze uitvoering. Zo versterken we jouw merk op een manier waar je zelf niet aan had gedacht.

WEBDESIGN & ONTWIKKELING
Een waaaanzinnige website: we maken ‘m met liefde. Maar dat is slechts een fractie van onze webdesign en ontwikkeling skills. Jouw merk met ijzersterke content digitaal sterk maken en online laten opvallen, dat is ons doel. Van landingspagina’s tot narrowcasting en van uitnodigingstrajecten tot een online quiz: we can do it.

3D DESIGN & ANIMATIE
Een brug tussen verbeelding en werkelijkheid: welkom in onze wereld van 3D design! We laten zien hoe jouw nieuwe verpakkingslijn, beurspresentatie, winkelconcept of display er straks in werkelijkheid uit komt te zien. Een kijk in de toekomst waarmee jij een voorsprong neemt op de tijd.

Nóg een stapje verder? Dan gaan we aan de slag voor een creatieve, maar duidelijke animatie of video. Met of zonder gebruik van strakke 3D visuals.

OPMAAK VORMGEVING
Jouw brochure, prijslijst, magazine, verpakking of display, weergaloos opgemaakt. Onze merkmakers tekenen ervoor. Foutloos, technisch in orde en precies afgestemd op het overbrengen van de juiste boodschap. Zo maak je indruk.


Contactgegevens
Liesboslaan 57
4813 EB Breda
T: 076-5015550
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: -
Jaaromzet: -