< Terug naar alle leden

Nadia Muilwijk

Marketeer & Sales bij Delta Technics Engineering

Stuur contactverzoek LinkedIn

Delta Technics Engineering Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

MAAKT TEMPERATUURBEHEER MOGELIJK
Delta Technics begon in 1978 als handelsfirma in koeltechnische componenten. Met de kennis en ervaring die we daarmee verwierven, hebben we onszelf door de jaren heen als meedenkende partner bewezen. Onze verdampers en projecten zijn daar het voorbeeld van.

Vandaag de dag richten wij ons op vragen waar temperatuurbeheersing gewenst is. Wij doorzien waar onze toegevoegde waarde zit. Samen met de partners in de keten leveren wij dan de meest optimale oplossing. Daarnaast verkopen we de beste componenten op het gebied van condensors, compressoren en koeltorens. Om de hele keten te kunnen bedienen zijn wij in Nederland de enige leverancier en licentiehouder van RDM regelapparatuur.

Kwaliteit. Dat is het uitgangspunt bij elke oplossing die we bedenken.

MISSIE
Koude- en klimaattechniek wordt steeds breder en complexer, daarom zet Delta Technics zich in om passende oplossingen te bedenken voor elke markt. Wij maken de totaaloplossing van A tot Z zodat u snel verder kunt.

VISIE
Delta Technics zet in op duurzame en hoogrenderende producten. Dankzij jarenlange ervaring en kennis weten wij wat de klant nodig heeft en heeft dit zich geuit in het ontwerpen en fabriceren van de perfecte oplossing.
Alles voor kwaliteit

PROJECTEN
Temperatuurbeheersing begint met het overzien hoe alle schakels in de warmte- en koudeketen werken. Letterlijk en figuurlijk.

Met Delta Technics heeft u een partner die altijd bereid is mee te werken aan projecten waar koude of warmte oplossingen de noodzaak zijn. Wij overzien het grotere geheel en we weten hoe wij tot op detailniveau de eindklant perfect tot dienst zijn.

OPLOSSINGEN
Bij Delta Technics vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment. Je kunt bij ons terecht voor losse verkoop maar we zijn er ook voor projecten waar onze componenten de schakel zijn .

Onder ons label fabriceren wij condensors, verdampers en gevinde warmtewisselaars voor allerlei ketentoepassingen. Voor de andere componenten werken wij samen met geselecteerde fabrikanten. Van bevestigingsmateriaal tot warmtewisselaars en van standaard plaatmateriaal tot speciaal gecoate verdampers. En alles wat daar tussen zit.

Vraag het ons en we zorgen ervoor!


Contactgegevens
Konijnenberg 53
4825 BC Breda
T: 076-5720220
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: -
Jaaromzet: -