< Terug naar alle leden

Ingenieur Namjesky Duurzame Bouw Branche: Industrie, Ingenieursbureau

Bedrijfsomschrijving

Duurzame bouw, meer wooncomfort, minder kosten
Gespecialiseerd in duurzame aanbouw
U wenst meer ruimte en meer wooncomfort. Een uitbouw van uw woonkamer is een mooie oplossing! Overweeg daarbij eens het duurzame alternatief.

Ingenieur Namjesky Duurzame Bouw heeft het traditionele bouwproces kritisch tegen het licht gehouden. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek analyseerden wij niet alleen de bekende bouwcriteria, maar ook duurzaamheidscriteria. Denk daarbij aan de circulariteit van de gebruikte materialen, thermische isolatie en integratie van duurzame energiebronnen.

De uitkomst was niet verassend, maar wel verbluffend: hoewel robuust bleek traditionele bouw niet zo goed te presteren op duurzaamheidsvlak.

Dus ontwikkelde Ingenieur Namjesky een nieuwe duurzame bouwmethode die enerzijds aan alle criteria voldoet die aan bouwwerken wordt gesteld, maar anderzijds ecologisch verantwoord is.

Het resultaat: vlot te bouwen aanbouwen en tiny-houses, met een zeer hoog wooncomfort en verassend concurrerende kosten. Maar bovenal mooi circulair gebouwd product met een overtreffend aantal architectonische mogelijkheden.

Duurzaam bouwen = kosten besparen
Geld verdienen met uw uitbouw . . .
Een woningaanbouw is een van de weinige investeringen in uw huis dat direct de waarde van uw huis fors vermeerderd. Indien slim ontworpen en gepland is een directe meerwaarde van 100% van het geïnvesteerde bedrag aan uw woning toegevoegd.

Maar Ingenieur Namjesky gaat verder . . .

Doordat isolatie een geïntegreerd constructie-element is wordt het energieverlies van het bouwwerk tot een absoluut minimum beperkt terwijl de ventilatie wordt geoptimaliseerd. Daardoor wordt uw wooncomfort geoptimaliseerd tegen zo laag mogelijke energiekosten.

Daarnaast bieden wij de optie om duurzame energiebronnen te integreren. Dit in combinatie met de hoge isolatie waarden verandert uw uitbouw in een netto energieproducent. Een renderende uitbouw dus!

Bij onze bouw komt overigens niet of nauwelijks stikstof vrij.

Hoe kan ik bouwkosten besparen zonder in te leveren op de kwaliteit?
Duurzaam ecologisch bouwen, beter voor het milieu en beter voor de portemonnee bovendien!

Namjesky biedt zowel traditionele bouw, als modern duurzame ecologische bouw aan. Meer en meer opdrachtgevers kiezen voor duurzame ecologische bouw omdat deze niet alleen energiezuiniger is, circulair gebouwd en daarmee duurzaam omkeerbaar, marginaal stikstof uitstotend tijdens de bouw, maar goedkoper is bovendien. Een vergelijkbare, duurzame variant van een uit- of aanbouw kost doorgaans ca. 10% minder dan een traditioneel bouwwerk. Namjesky duurzame ecologische uit- en aanbouwen kennen een grote variëteit in buitenafwerkingen.

’Namjesky’s duurzame bouw overtreft ruimschoots de strengste isolatie-eisen van het Bouwbesluit. Resultaat zijn lagere energiekosten en een hoger wooncomfort!

0611566400

0611566400
Duurzaam bouwen is de toekomst!
Ingenieur Namjesky bouwt duurzaam modulair
Door de duurzaam modulaire bouwwijze van Namjesky kunt u uw investeringen getrapt doen. Dat betekent dat toekomstige plannen om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen technisch al voorbereid worden, zodat het plaatsen van de zonnepanelen te zijner tijd tegen de laagst mogelijke kosten kan worden gedaan.

Ook is het mogelijk om een uitbouw in fasen te doen. Zo kunt u altijd financieel in de pas blijven met uw budget en toch alvast genieten van een grotere woonkamer. De later te realiseren uitbreidingen worden vooraf in de constructie meegenomen. Zo kan de volgende uitbreiding geschieden tegen zo laag mogelijke kosten.

Meer weten? Neem contact met ons op!


Contactgegevens
Marlestraat 27
5945 EK Tilburg
T: 06-11566400
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -