< Terug naar alle leden

Bastiaan Arkenbout

Eigenaar bij Mr. Blue Sky
Ik ben een creatieve denker die dingen altijd vanuit de kern bekijkt. Ik ben een sucker voor de mooie en authentieke verhalen van mensen die de wereld om zich heen mooier willen maken. Ik focus me niet op de >1% van dingen die niet goed goed gaan of mensen die het niet goed bedoelen maar liever op de <99% waar het wel goed gaat. Ik heb een positieve blik op de wereld en geloof in een samenleving waarin we elkaar verder helpen en waarbij de som der delen meer is door de waardevolle samenwerkingen die we met elkaar aangaan. Vooruitgang zit voor mij juist in het minder complex maken van dingen. Door goed stil te staan welke dingen nou echt belangrijk voor je zijn en welke ook zeker niet. Echte schoonheid zit vaak in de eenvoud, maar de dingen eenvoudiger maken is vaak moeilijker dan je denkt. Gelukkig heb ik daar een soort zesde zintuig voor! Ik kleur graag buiten de lijntjes, maar kan ook zeker goed binnen de lijntjes kleuren, omdat óók daar mooie dingen plaatsvinden. Ik ben: * Bedreven in branding * Creatief in communicatie * Fan van vernieuwing * Aanhanger van authenticiteit * Visionair in denken * Sterk in conceptontwikkeling Ik ben ook een 'Blue sky denker'. Benieuwd wat dat is? Neem een kijkje op mijn website www.mrbluesky.nl

Stuur contactverzoek LinkedIn

Mr. Blue Sky Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Mr. BLUE SKY maakt helder wat jij te bieden hebt!

Je bent een trotse ondernemer pur sang. Jouw commerciële successen behaal je door de hoge kwaliteit van je producten of diensten die écht waarde toevoegen bij je klanten. Je vindt het belangrijk om als ondernemer een positieve impact te maken op de wereld om je heen.

Je hecht er waarde aan dat je verhaal op een heldere, oprechte en authentieke manier verteld wordt.

Mr. BLUE SKY richt zich specifiek op deze groep trotse en authentieke ondernemers. Wij zetten jouw onderneming in de spotlight op een oprechte en authentieke manier. Hierbij maken we de dingen mooier dan ze zijn, maar halen juist naar boven hoe mooi het al is.

Mr. BLUE SKY helpt mee in de ontdekkingstocht naar de kern van jouw bedrijf, wat deze zo uniek maakt, wie jouw ideale klant is en wat je moet doen om ze fans van jouw bedrijf te maken.

Mr. BLUE SKY heeft alles in huis om jou in de spotlight te zetten en werkt alles concreet uit van A-Z in:
• Branding-, marketing- en communicatiestrategieën
• Visuele ontwerpen zoals je website, logo, huisstijl, socialmedia, videomarketing, fotografie, signing en nog veel meer!

Van startende tot grotere ondernemingen, we hebben altijd een traject dat aansluit bij jouw budget. Wij beloven altijd een perfecte mix, helemaal specifiek afgestemd op jouw behoeftes.

Tijd om aan de wereld te laten zien hoe mooi je bent!

Mr. BLUE SKY creative agency:
Als je het niet alleen belangrijk vindt dát je verhaal wordt verteld maar ook hoe het verteld wordt.


Contactgegevens
Reduitlaan 33 0.01
4814DC Breda
T: 06-42868277
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000